Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Zmagovalke mednarodnega turnirja v Delnicah

Ajdovska dekleta do 17 let (letnika '99 in mlajše) so se okitila z naslovom zmagovalk drugega mednarodnega malonogometnega turnirja Tin Grgurić v Delnicah na Hrvaškem! Potem ko so v lanskoletni izvedbi memoriala prišle do visokega tretjega mesta, so tokrat premagale vso konkurenco in se zasluženo veselile svoje prve turnirske zmage!
Mlade Hčere burje so med tekmovanjem premagale vrstnice Delnic, Istre in Rijeke ter se s stoodstotnim izkupičkom prebile v finale, kjer so še enkrat pokazale premoč nad Rijeko in zanesljivo osvojile naslov prvakinj. Naše nogometašice so slavile v vseh petih tekmah, s čimer so si ob učinkoviti in všečni igri priborile tudi prehodni pokal, ki ga bodo lahko branile prihodnje leto, na že 3. izvedbi turnirja. Ob tem dodajmo, da je bila za najboljšo igralko turnirja proglašena naša virtuozinja Izabela Križaj!
Za Ajdovščino so nastopale: Ana Velikonja, Greta Garbari, Šejla Čibukčić, Anja Žvokelj, Andreja Winkler, Izabela Križaj, Nina Ipavec in Sara Ušaj.

Čestitke ekipi za njen uspeh in odlično promocijo ajdovskega dekliškega nogometa, zahvaljujemo pa se tudi podjetju Stopar PGM, ki nam je omogočilo prevoz na turnir.
Luka Kompara

Oglejte si tudi