Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

Zaključni piknik in poletne aktivnosti

Bliža se konec letošnje sezone, čeprav imajo vse ekipe mlajših kategorij na svojih urnikih še nekaj tekem. Najmlajši (ekipe U-9, U-11 in U-13) igrajo tekme rednega dela tekmovanja, fantje ekip U-15, U-17 (kadeti) in U-19 (mladinci) pa se borijo v kvalifikacijah za uvrstitev v 1. SKL v jesenskem delu tekmovanja.

Kot vsako leto tudi letos ob koncu sezone pripravljamo zaključni piknik v športnem parku v Budanjah.

»Piknik bo v petek, 16. junija, in vabljeni so vsi igralci, njihovi starši, bratje, sestre, prijatelji, pa tudi trenerji in tisti, ki smo zapisani ajdovski košarki. Tudi tokrat bomo poskrbeli, da ne bo dolgčas – vsekakor bo zabavno in športno. Organizirali bomo tudi bogat srečelov, zbrana sredstva pa bomo namenili za poplačilo nabavljene opreme – dresov selekcije U-9 – ter nakupu novih žog in pripomočkov za treninge. Upamo, da se bo udeležilo čim več naših članov, da se na sproščen in zabaven način poslovimo od letošnje sezone,« je povedal eden od organizatorjev piknika Alojz Bolčina.

V času poletnih počitnic pabomo skupaj z Zavodom za šport organizirali Košarkarski tabor, ki je lani požel veliko uspeha in pohval. »Začnemo že 26. junija, takoj po zaključku šolskega leta, in do konca meseca julija bomo aktivni v petih terminih. Letos se nam bodo pridružile tudi košarkarice KK Vipava in skupaj si želimo, da bi se tabora udeležilo čim več deklet in fantov. Dobrodošli so košarkarji in tisti, ki to še niso, a jim je košarka všeč. Predvsem bi radi spodbudili otroke in starše, da bi mladi aktivno preživeli počitnice in ne bi čepeli doma pred televizijskimi sprejemniki in računalniki, v rokah pa z mobilnimi telefoni. Program tabora še sestavljamo, lahko pa povem, da bo veliko košarkarskihin drugih aktivnosti, vsak dan bomo tudi na bazenu. Vse podrobnosti bomo kmalu objavili na naši spletni strani, že sedaj pa vabim vse tiste, ki so željni akcije, da se nam pridružijo in z nami preživijo (vsaj) teden počitniških dni,« je povedal Luka Hrovatin, trener in strokovni vodja mlajših selekcij v klubu, in dodal: »Pripravljamo tudi presenečenja.«

Ja, obetajo se zanimive počitnice. Vabljeni, da ste del našega aktivnega dogajanja tudi vi!

 

KK Ajdovščina

Oglejte si tudi