Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
PON.
27°C
7°C
Oceni objavo

Štiri skupine, vse štiri na stopničkah

Člani plesnega kluba EL1 so se 16. marca odpeljali v Celje, na tekmo za pokal Slovenije v organizaciji Umetniškega plesnega združenja Slovenije.

Za nekatere plesalce je bila to prva tekma v letošnjem letu, za nekatere pa celo prva v življenju. Zato so občutki pred tekmo bili zelo različni, a hkrati povezani v skupnost EL1.

Najprej se je na tekmovalni oder podala mala skupina pionirjev iz Ajdovščine pod imenom Fearless. Mala skupina je nastopila prvič in zelo presenetila, saj se je uvrstila na najvišjo stopničko.

Na noge je plesalce dvignila tudi skupina mlajših pionirjev iz Ajdovščine – Turn me on, z izjemno energijo in odločnostjo si je priplesala 2. mesto.

Prvič pa so se na tekmovalnem odru preizkusili tudi najmlajši pionirji iz Vipave kot skupina G-slide. Z neverjetnim nastopom in energijo so si priplesali 1. mesto in skočili na najvišjo stopničko. Prva tekma in zares odličen rezultat!

V popoldanskih urah pa so se prvič v tem letu pomerili tudi malo večji plesalci - starejši pionirji iz Šempasa – Thunder. Skupina 12-tih plesalcev je prepričala tako sodnike kot tudi publiko. Priplesali so si fantastično 1. mesto.

Vse skupine so zasluženo stale na stopničkah, seveda pa zanje to ne pomeni počitka, ampak dodatne priprave na tekmovanja, ki še sledijo.

Čestitamo vsem plesalcem za odlične rezultate, seveda pa tudi trenerkama Urši Brecelj in Neji Jereb. Velika zahvala gre tudi staršem za vzpodbudo in navijanje ter vodji plesnega kluba Eleni Mikuž, ki organizira udeležbo na tekmovanjih in jo tudi izpelje.

Oglejte si tudi