Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Prva tekma, prve stopničke za plesalce EL1

Nekateri člani plesnega kluba EL1 so 10. februarja v različnih maskah nastopili in popestrili pustno rajanje  v Vipavi, drugi so se pa podali na tekmovanje Master Dance Festival Lukec Open.

Tekmovanja se je udeležilo več kot 2.000 plesalcev iz petih različnih držav. »Na tekmovanje smo se odpravili po nove izkušnje, nova doživetja in se z rezultati nismo obremenjevali. Ko pa so tej bili razglašeni, je v naših plesalcih, trenerjih, starših prevladalo veselje in obilo ponosa.«

Pionirji začetniki – Turn me on so se v tekmovanju preizkusili prvič, osvojili so tudi najvišjo stopničko – 1. mestoPrav tako so na najvišji stopnički stali plesalci male skupine Astro – Zala Kobal, Kiara Gregorič Smrdel, Asja Laharnar, Lara Vrtovec, Petja Peljhan, Tjaša Kosmač in Ariana Vižintin so si priplesali 1. mesto in zlato medaljo.

Mala skupina Anima si je prav tako priplesala stopničke in sicer 2. mesto. Za odličen rezultat so zaslužni Lan Uršič, Nika Plešnar, Nina Polanc, Nija Mikuž Valič, Pia Suša, Ana Strilič.

Asja si je kot solistka priplesala 2. mesto, poleg tega pa je prejela še povabilo na mednarodno tekmovanje. Tudi Lara, si je kot solistka priplesala srebrno 2. mesto.

Para Tjaša Kosmač & Kiara Gregorič Smrdel, Asja Laharnar & Lara Vrtovec sta si priplesala elitno srebrno priznanje.

Več kot uspešen vikend z odličnimi rezultati! Trenerji Martin Sorgo, Tatjana Gajanovic in Neja Jereb so prav tako odlično opravili svoje delo. Velika zahvala pa gre tudi vzpodbudnim staršem, ki so dvorano napolnili z s pozitivno energijo in vzkliki.

Oglejte si tudi