Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

Priznanji za izjemne dosežke plesalcem ADC

Sredi junija je v poljskem Walbrzychu potekalo evropsko prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih, kjer so z velikanskim uspehom nastopili tudi plesalke in plesalci ajdovskega Plesnega centra ADC. Sprejema pred MC Hišo mladih se je udeležil tudi župan Tadej Beočanin.
Plesalke in plesalci ADC so si vstopnico za evropsko prvenstvo prislužili z odličnimi nastopi na domačih tekmah v lanski sezoni. Prvenstva na Poljskem so se udeležili pod pokroviteljstvom Plesne zveze Slovenije. Nina Ukmar je postala evropska prvakinja v hip-hopu, članska formacija ADC je s točko Presha v hudi konkurenci osvojila bronasto kolajno. Odlično pa je svoje delo opravila tudi mala članska skupina, ki je med 40 uvrščenimi skupinami pristala na 10. mestu.

V ponedeljek po zmagovitem koncu tedna sta Športna zveza Ajdovščina in Plesni center ADC na dvorišču MC Hiše mladih priredila sprejem za uspešne tekmovalce. Čestital jim je predsednik ŠZ Ajdovščina Miloš Popovič, Alice Stojko Saliu, predsednica kluba, je predstavila pot do uspehov. Sprejema se je udeležil tudi župan Tadej Beočanin, ki se je društvu najprej zahvalil za aktivno delovanje v občini – plesalke in plesalci so s svojim delovanjem in mnogimi nastopi na različnih prireditvah postali sestavni del družbenega in družabnega življenja naših krajev. Nini Ukmar in ADC članski formaciji pa je nadvse ponosen izročil Priznanje župana Občine Ajdovščina za posebne dosežke.

Oglejte si tudi