Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Odlično tudi na državnem prvenstvu

V Brežicah je 5. junija 2021 potekalo državno tekmovanje Umetniškega plesnega združenja Slovenije. Plesalci celotne Slovenije so imeli ponovno priložnost v živo pokazati svoje plesno znanje, ki so ga osvojili na treningih. Tekmovanja so se udeležili tudi plesalci plesnega kluba EL1 iz Ajdovščine, ki so nastope kronali z več kot odličnimi rezultati.

Formacija mlajših mladincev se je povzpela na sam vrh in osvojila naslov državnih prvakov. Državni prvakinji sta postali Kiara Smrdel in Tjaša Kosmač v kategoriji DUO. Kiara Smrdelj si je v kategoriji solo mlajši mladinci priplesala še 3. mesto. Lara Vrtovec je v kategoriji SOLO zmagala, Pia Suša je osvojila drugo mesto, Meta Žerovec tretje, Asja Laharnar četrto in Gala Nera Artač peto.

Izvrstni rezultati so v plesni klub EL1 prinesli zadovoljstvo in veselje. Rezultati pa ne pridejo sami od sebe, potrebno je bilo ogromno treningov, odličen trener Martin Sorgo, prav je prišla vsaka spodbuda in podpora staršev in seveda tudi vodstvo EL1 PLESNE SCENE - Elena Mikuž, ki je otrokom to omogočila.

Oglejte si tudi