Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

3. mesto na DP v hip-hopu

Trud, veliko ur treningov zadnjega meseca so 25. 9. 2021 zamenjali nasmehi na obrazih, nepopisno veselje in sreča otrok, izjemnega trenerja Martina Sorga, voditeljice plesnega kluba Elene Mikuž, vseh staršev in najbližjih, ki so otrokom stali ob strani. Treningi tri krat tedensko in trdo delo so se poplačali.

Pionirska skupina Plesnega kluba EL1 je na državnem prvenstvu PZS v zelo hudi konkurenci najboljših plesnih klubov celotne Slovenije zasluženo osvojila 3. mesto in si priplesala vstopnico za svetovno prvenstvo!

Na plesalce smo neizmerno ponosni. Največje bogastvo so zadovoljni in veseli otroški obrazi. Zavedanje, da je včasih naporno, ampak le trdo delo obrodi sadove.

Tudi mi smo kdaj žalostni in slabe volje. Po odličnih rezultatih in ocenah na državnem prvenstvu se žal ne bomo udeležili svetovnega prvenstva. To je bilo najprej planirano na Danskem, potem v Sloveniji, vendar so bili organizatorji zaradi covida primorani odpovedati tekmovanje.

Vseeno z dvignjeno glavo stremimo naprej in čakmo na naslednje tekmovanje, ki bo najverjetneje na Češkem. Mi smo pripravljeni! Gremo novim zmagam naproti in držimo pesti.

Oglejte si tudi