Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Vpliv astrologije na naš vsakdan

Ste kdaj sanjali vedno eno in isto? Psihoanalitiki pravijo, da je to pripoved o nečem, česar ne razumemo. Z natalno karto lahko marsikatero nezavedno dogajanje ozavestimo in našo energijo usmerimo tja, kjer je najbolj potrebna.

V torek, 13. maja, smo na delavnici Psihološka astrologija prisluhnili astrologu – psihoanalitiku Samotu Kravanji iz Inštituta za psihološko astrologijo in psihoanalizo Ljubljana, ki nam je odstiral osnove astrologije, ki jo ljudje prevečkrat enačimo s horoskopom. Glavno izhodišče astrologije je naša natalna karta, ki se oblikuje na podlagi naše ure in datuma rojstva. Na podlagi pogovora z astrologom zavestno popravljamo naše šibke točke, utrjujemo naše prednosti - moči in s tem izboljšamo kvaliteto našega življenja, v smeri zadovoljstva in izpolnjenosti.
Srečanje je bilo nabito z mistiko odkrivanja samih sebe in spoznavanja naših, včasih čudnih reakcij, ki jih ne znamo definirati. Nenazadnje pa so tudi naše sanje kot en procesor dnevnih dogajanj, ki jih v nezavednem stanju sanj obdelujemo in tako skozi življenje lažje vozimo.

Nives Derman

Oglejte si tudi