Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Polepšajte drugim praznike z unikatno VDC-jevo voščilnico

V ustvarjalnih delavnicah Varstveno delovnega centra Ajdovščina – Vipava nastajajo unikatne ročno izdelane voščilnice za različne priložnosti. Z njimi lahko druge razveselite pred prihajajočimi velikonočnimi prazniki, jim voščite rojstni dan ali čestitate ob dogodkih kot so sv. obhajilo, birma, poroka, upokojitev ali prihod novorojenčka.
V okviru storitve Vodenje, varstvo in zaposlitev pod posebnimi pogoji (VVZPP) dajemo v VDC-ju velik poudarek ustvarjalnim delavnicam. Tako nastanejo mnogi uporabni in okrasni izdelki, namenjeni tudi za prodajo. Naš 'paradni konj' so unikatne ročno izdelane priložnosti za raznolike priložnosti. Vabimo vas, da nas kontaktirate in si jih ogledate ter z njimi vam dragim polepšate prihajajoče velikonočne praznike. Prav tako lahko v naši 'kolekciji' voščilnic izberete tisto posebno, s katero boste čestitali ob prihajajočih dogodkih kot so sv. obhajila, birme in poroke ter ob priložnostih kot je upokojitev ali rojstvo poroka. Z njimi se lahko komu zahvalite, mu izrečete sožalje ob težkih trenutkih izgube ali pa se spomnite rojstnega dne.

Voščilnice so kot ostali naši izdelki prilagojene različnim zmožnostim uporabnikom. Je pa v vseh veliko truda. Zato so toliko bolj posebni, v vsej svoji preprostosti. Pri ustvarjanju se varovanci učijo potrpežljivosti, vztrajnosti in ob pomoči zaposlenih uresničujejo svoje ideje. Ves izkupiček od prodaje pa je namenjen simboličnim nagradam varovancev za njihovo delo ter raznolikim aktivnostim za izboljšanje kvalitete njihovega bivanja.

Oglejte si tudi