Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

Lavričeva knjižnica obvešča

Bibliobus znova na poti

Bibliobus Potujoče knjižnice, ki je s koncem junija in šolskega leta zaključil medletno delo, bo v začetku septembra znova krenil na pot. Čez poletje so bila na vozilu izpeljana redna vzdrževalna dela, manjši posegi in servisi. Zaposleni na njegove police že vračajo knjige, ki so med počitnicami lepo obogatila knjižnično ponudbo.

Potujoča knjižnica bo šla na pot v ponedeljek, 4. septembra. Redno bo – vse do konca junija 2018 – enkrat mesečno obiskovala 64 postajališč (vasi, zaselki, ustanove, podjetja) v ajdovski in vipavski občini, 2 od tehsta v občini Komen. O obisku so uporabniki obveščeni s plakati, ki jih sodelavci knjižnice izobesijo nekaj dni pred tem. Obiski potekajo sicer po letnem urniku, ki je objavljen na spletni strani knjižnice.

Opozarjamo na nekaj manjših sprememb v urah obiskov, najavljamo pa še dve spremembi postajališč. Tako se bo Potujoča knjižnica na novo ustavila še v Stovški vasi v Vrtovinu. V Skriljah pa se bo zaustavljala na šolskem dvorišču, kjer je zdaj urejen dostop. 

Knjižnica po rednem urniku

Z iztekom avgusta se Lavričeva knjižnica vrača v ustaljeni delovni ritem.

Tako bo knjižnica po rednem urniku odprla vrata v Petek, 1. septembra, ko bo odprta v Ajdovščini od 9.00 do 18.00 ure, v Vipavi od 12.00 do 16.00 ure in v Podnanosu od 17.00 do 19.00 ure.

V Ajdovščini bo knjižnica v Soboto, 2. septembra, odprta od 8.00 do 13.00 ure.

Redni urniki so objavljeni na spletni strani LKA, na oddelčnih tablah, na knjižnih kazalkah in na potrdilih, ki so izdana za vračilo in izposojo gradiva.

Oglejte si tudi