Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
7°C
TOR.
28°C
10°C
Oceni objavo

Komedija in latino plesi

Četrtek, 23. 11., 20.00, Bar Hiša mladih: Komedija se zopet vrača na deske odra Hiše mladih! Pripravite se na intenzivni trening trebušnih in smejalnih mišic z Lucijo Ćirović! 

Lucija Ćirović in namišljeni prijatelji je ventrilokvistična stand-up komedija, v kateri Lucija s pomočjo različnih lutk in stand-up komedije na zabaven način predstavi sebe in svoje namišljene prijatelje ter njihov pogled na svet in življenje. Ventrilokvizem ali trebuhogovorstvo je tehnika govorjenja brez premikanja ustnic, s katero se ustvarja iluzijo, da glas prihaja od druge osebe, v tem primeru lutke. Vstopnina 10 €, za mlade 15-30 let pa 5 €, predprodaja kart na recepciji Mladinskega centra in hostla Ajdovščina (Cesta IV. Prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina).

Petek, 24. 11., 20.00, Bar Hiša mladih: Zaplešite z nami! Petkov večer bo namenjen vsem tistim, ki se navdušujete nad latino plesi. Skupaj z večkratnim svetovnim plesnim prvakom Mišo Cigojem se bomo prepustili plesnim ritmom in zamigali svoje boke ob čudoviti glasbi! Dogodek bodo pospremili lokalni vinarji in pivovarji. Dobrodošle vse generacije, začetniki in izkušeni plesalci. Vstopnina - prostovoljni prispevki. 

Dogodka nastajata v okviru Festivala Hiša mladih – več na spletni strani. https://www.mc-hisamladih.si/sl/dogodki/2023102015203387/festival-hise-mladih/

Sara Bone

Oglejte si tudi