Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Novo vodstvo Rdečega križa

Zbor članov Rdečega križa Ajdovščina je dne 16. decembra za novega predsednika združenja izvolil Rajka Troho in za podpredsednico Polonco Bačar. Prav tako je izvolil nove člane v organe združenja.

Rajko Troha je pretežni del delovne dobe delal na socialnem področju. Sprva je bil več let vodja izpostave Zavoda za zdravstveno zavarovanje v Ajdovščini, nato pa je bil 25 let zaposlen na Centru za socialno delo Ajdovščina. Vrsto let je bil vpet v delo Rdečega križa in dobro pozna njegovo delovanje. Polonca Bačar je bila več let sekretarka direktorata za plače v javnem sektorju ministrstva za javno upravo, sedaj pa je načelnica Upravne enote Sežana in bo s svojimi izkušnjami gotovo lahko veliko pripomogla pri delu območnega združenja.

Za člane območnega odbora so bili izvoljeni Darja Pangerc Bratina, David Premrl, Irena Vidmar, Miro Gorup in Tanja Turk. V nadzorni odbor so bili izvoljeni Ivo Krušec, predsednik, Artur Lipovž in Ivan Valič. Člani častnega razsodišča so postali Ljubica Ivanov, predsednica, Anica Peljhan in Martina Repič.

Irena Žgavc

Oglejte si tudi