Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
5°C
JUTRI
17°C
5°C

Silvestrovanje upokojencev

Tradicija društva je, da vsako leto prvo soboto po novoletnih praznikih pripravimo silvestrovanje, se poslovimo od starega leta in si nazdravimo ter zaželimo srečno in zdravo leto, ki prihaja.

Letos smo zamenjali destinacijo, silvestrovali smo na kmečkem turizmu v Selah na Krasu. Vsako leto se tega dogodka udeleži več kot sto članov. Tudi letos je bilo tako. Srečanje s prijatelji, znanci, bivšimi sodelavci, prijatelji, kulturni in zabavni program ter ples, ki ga pripravi DU Ajdovščina, je za to zadostni razlog.

Prijazni lastniki domačije so postregli z aperitivom in poskrbeli za dobro voljo ob kozarčku vina in dobre hrane. Za ostalo smo poskrbeli sami - ob živi glasbi smo se zavrteli, organizirali karaoke, tekmovanje v plesu plesnih parov, plesu z banano in se prav po otroško veselili ob odpiranju srečk, kakšno bo darilo.

Kulturni program so oblikovale članice ŽPZ Večernica z zborovodjem Miranom Rustjo, članice DPS Zarja in harmonikaš Mauro so večer popestrili s petjem in recitalom, zbrane pa sta Liljana in Ana nasmejali s skečem 'Kaj je skleroza'.

Večer je minil prehitro v veselem razpoloženju in prijetnem vzdušju ter nam, ki smo pripravili praznovanje, prinesel potrditev, da so druženja namenjena popestritvi vsakdana ter kakovosti življenja ljudi v poznih letih.

Rožica Kovač

 

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi