Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

Zgodba, ki se je morala zapisati v pravljico - 'Poletje je ... za otroke!'

Zadnji dogodek drugega sklopa prireditve 'Poletje je ... za otroke!'
Ajdovščina živi v poletju! Prireditve so lepo obiskane, slišijo se lepe besede, vidimo nasmejane obraze ... naš cilj je dosežen! V centru Ajdovščine  je lepo ... na trgu se zbiramo, družimo in uživamo domačini ter ostali ... Lepo je!

Nedeljski dan je z zabavno animacijo odprla ena in edina Lucija Čirović, prva slovenska ventrilokvistka. Njene sposobnosti segajo skoraj do meja nemogočega. S svojimi lutkami, glasom in neverjetno animacijo je zabavala in do solz nasmejala različne generacije. Čeprav se morda sliši smešno - toda tisti, ki smo jo videli, že sedaj pričakujemo srečanje v naslednjem poletju!

Večer poletne nedelje pa smo popestrili plesalke ADC: Nina, Lana in Alice, katere smo se z veseljem potrudile prebrati, zaplesati in uprizoriti pravljico ( in pesmice v njej ) 'Zgodba, ki se je morala zapisati v pravljico' domačinke  Katjuše Kosovel.
Otroci so sodelovali in po obrazih sodeč zeloooo uživali! Po končani animaciji s pravljico smo z otroci na trgu najprej zaplesali, potem pa prisluhnili Nini Kosovel, ki je tokrat zablestela ob zvokih dveh kitaristov.

Večer je bil lep, trg je živel, kramljali in družili smo se ter veseli in v pričakovanju novih dogodkov in dogodivščin zadovoljno odšli k počitku.

Hvala vsem, ki v dogodke prinašate dobro voljo, sodelujete ter seveda najboljši Občini Ajdovščina z županom Tadejem Beočaninom na čelu!

Oglejte si tudi