Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Mladi, pejte na volitve!

Mladinski svet Ajdovščina mlade redno spodbuja k aktivni participaciji v družbi. V letu 2014 izvaja projekt ‘S sosedi za skupno prihodnost’, v okviru katerega posveča posebno pozornost tematikam, ki se tičejo mladih in tako vplivajo na kakovost njihovega življenja v lokalni skupnosti.
Mesec september je mesec participacije, zaznamovan z županskimi volitvami in kampanjami kandidatov. Z namenom predstavitve kandidatov in njihovih programov tako mladim kot tudi širši javnosti, smo na Mladinskem svetu Ajdovščina v Hiši mladih, konec meseca septembra organizirali soočenje, ki se ga je udeležilo rekordno število ljudi. S tem pa smo mlade, kot tudi vse ostale volilke in volilce, spodbudili k udeležbi na volitvah ter sodelovanju pri odločanju o tem, kdo bo vodil našo občino prihodnja štiri leta, kot jih spodbujamo tudi danes, ko se nam bliža drugi krog volitev za župana občine Ajdovščina.

Mladi sami nosite odgovornost za svojo prihodnost in prihodnost lokalne skupnosti, v kateri živite. Volitve so trenutek, ko lahko prispevate in sooblikujete svojo prihodnost in prihodnost svoje občine, vendar morate stopiti iz cone udobja in v nedeljo, na volitvah, oddati svoj glas. Še bolj pomembno pa je, da ste aktivni vsak dan, da prispevate k odločitvam, ki se vas tičejo in soodločate o vaši prihodnosti, ter tako spreminjate svet na bolje. Vse je mogoče, če se le hoče.  

Bodite del družbe, v kateri živite in poskrbite za njeno svetlo prihodnost sami. Ne dovolite, da drugi odločajo namesto vas in krojijo vaša življenja!

Mladi in tudi ostali - pejte na volitve, vsak glas šteje!

Mladinski svet Ajdovščina

Oglejte si tudi