Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
5°C
NED.
16°C
0°C
Oceni objavo

Praznični maj

Občina Ajdovščina praznuje v maju. Na osrednji slovesnosti bodo podeljena tudi priznanja in nagrade zaslužnim občanom in organizacijam. Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je pripravila predloge, ki jih je na aprilski seji potrdil tudi Občinski svet.

Tako bo naziv častne občanke prejela Jožica Ličen - za plemenito predanost človekoljubnemu in prostovoljnemu delu ter širjenju dobrodelnosti.

Letošnja dobitnica Petomajskega priznanja Občine Ajdovščina je Martina Batič, ki kot zborovska dirigentka žanje izjemne uspehe na domačih in tujih odrih.

Zlati znak občine prejmejo: Jožef Batič za 60-letno prizadevno delo v Radioklubu Ajdovščina in nesebično prenašanje znanja na mlade, Planinsko društvo Ajdovščina za uspešno vsestransko delovanje in prispevek k turistični prepoznavnosti občine, Sergej Randjelović za tolkalske dosežke in izviren avtorski pristop v sodobni glasbi, Dnevni center ŠENT Ajdovščina za pomoč ljudem s težavami v duševnem zdravju ter Športno društvo Tekači Vipavske doline za spodbujanje zdravega življenjskega sloga in organizacijo tekaških prireditev.

Oglejte si tudi