Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Srečanje občanov, starih 80 in več let

Kar 160 starostnikov se je zbralo na srečanju občanov občine Ajdovščina, starih 80 in več let, ki ga tradicionalno vsako pomlad organizira Rdeči križ Ajdovščina in je potekalo v soboto, 13. aprila, na Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina.

Častni pokrovitelj srečanja je bil župan občine Ajdovščina Tadej Beočanin, ki je skupaj s predsednikom Rdečega križa Ajdovščina Rajkom Troho prijazno pozdravil in nagovoril udeležence. Slednji je najstarejši udeleženki in udeležencu v zahvalo za njuno udeležbo podelil nageljček. To sta bila Aleksandra Ambrožič, ki bo v maju dopolnila 93 let, in Cvetko Pipan, ki šteje 96 pomladi.
Najlepše se zahvaljujemo Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina, ki nas je ponovno prijazno gostila. Hvala ravnatelju Andreju Rutarju in zaposlenim. Prav tako hvala kuharicam in kuharjem v šolski menzi, ki so za nas pripravili odlično kosilo. Iskrena hvala tudi vsem nastopajočim; El1 plesni sceni, učencem Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina, Folklornemu društvu Vipava in kvartetu Pod skalco, ki so srečanje popestrili s kulturnim in zabavnim programom.

Rdeči križ Ajdovščina

Oglejte si tudi