Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Študijski krožek ZASE SKRBIM, DOBRO ŽIVIM

Zelo nas veseli, da lahko mladostnikom ponudimo izjemno priložnost izboljšanja kakovosti življenja, saj razpisujemo brezplačen študijski krožek ZASE SKRBIM, DOBRO ŽIVIM.

Krožek bo potekal v obliki zanimivih, praktičnih delavnic, enkrat tedensko; delavnice se bodo odvijale v sproščenem vzdušju, brez neprijetnih zadolžitev in formalnih obveznosti. Ustvarjen bo prostor, kjer si bodo mladi lahko zaupali in izmenjavali svoja stališča, izkušnje, vprašanja. Pod mentorstvom naše srčne prostovoljke Urške Čuk se bodo dotaknili pomembnih tematik, kot so socialna omrežja, zdrav življenjski slog, čustva, odnosi, misli, vrednote. Poleg tega bodo delavnice tudi močno praktično naravnane – mladi bodo ustvarjali, kuhali, telovadili, izvajali elemente sproščanja in mnogo drugega.

Cilj srečanj je opremiti mlade s triki, s katerimi bodo uspešneje reševali vsakdanje izzive ali morebitne negativne vzorce iz preteklosti; pridobivali na samozavesti in pokončni drži; se razbremenili in si ustvarili nov krog prijateljev.

Srečanja so namenjena mladim od 16. leta starosti naprej; udeležbo močno priporočamo, saj verjamemo, da je to odlična naložba v zadovoljno, uspešno in polno življenje vaših najdražjih. 

Veselimo se druženja.

Prijave in dodatne informacije: info@mdpm-ajdovcsina.si, 041 490 360

Oglejte si tudi