Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Vabilo k soustvarjanju čarobnega Vipavskega Križa

Na vrata trka december, ki že sam po sebi kar kliče k povezovanju med ljudmi.  Navadno se zdi, da je takrat v zraku več pozitivnega pričakovanja, radosti in sreče. Čeprav nam je letošnje leto postreglo s precejšnjim izzivom in nam je globalna pandemija življenje postavila na glavo, je svet okoli nas še vedno poln lepih, veselih in zabavnih trenutkov, ki jih je potrebno zaužiti v sedanjosti z mislijo na čas pred nami, ki ga želimo doživeti zdravi.

Če smo celo leto neutrudno sledili naporni rutini in drugim izzivom, je zdaj čas, da se umirimo in v ospredje postavimo tisto, kar zares šteje. Čas za sebe in naše bližnje. Za utrjevanje medosebnih odnosov in zavedanje, da ni potrebno imeti, da bi se počutili celoviti.

S tem namenom Vas vabimo, drage sovaščanke in sovaščani, soobčanke in soobčani, da skupaj z nami soustvarite letošnje praznično vzdušje v čarobnem Vipavskem Križu. Glede na porast okužb na področju regije in zaostrovanje ukrepov v želji preprečevanja širjenja okužbe, si želimo, da se letos v še večji meri k razstavi prazničnih jaslic pridružite tisti, ki živite v naši neposredni bližini. Zagotovo imate kakšne jaslice doma, lahko pa v prazničnem duhu kakšne ustvarite čisto sami. Prepustite se vzdušju, prav vsake bomo z veseljem in odprtim srcem sprejeli in tako odeli naše srednjeveško mestece v praznično odejo. 

Iz srca bomo hvaležni, če boste vest podelili v svojem družinskem krogu, med svoje prijatelje, člane društva in druge ter nam tako pomagali, da se razstavljanju jaslic v Vipavskem Križu pridruži čim večji krog ljudi.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu ali na telefonu 041 421 927 (Harij Bat) ter 041 514 906 (Vida Jejčič).

Oglejte si tudi