Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Kamnje: 'Kej smo nardili v lejti 2014'

Vsako leto naredimo v Kamnjah inventuro narejenega v letu, ki se poslavlja, in ugotavljamo, česa nam ni uspelo realizirati. Mimogrede pa se kot rdeča nit prireditve dotaknemo aktualnih družbenih ali političnih razmer. Organizatorji so naši simpatični mladinci Žiga, Andrej, Klemen in Patrik, ki skozi pravo gledališko predstavo gledalcem prikažejo delo društva in krajevne skupnosti.

Prireditev 'Kej smo nardili v lejti 2014' se je letos odvijala zadnjo soboto v letu. Ker je na minulih občinskih volitvah za svetnike kandidiralo kar pet krajanov iz naše KS, je bila to letos zgodba večera. Skozi smeh smo se gledalci seznanili z delom volilne komisije in z opravljenim delom v KS.

Prireditev je bila tudi priložnost, da se je predstavilo novo vodstvo Športno kulturno turističnega društva na čelu z novim predsednikom Gregorjem Vodopivcem.

Kot vsako leto smo izbrali športnika leta v naši krajevni skupnosti. Letos je to postal Patrik Komel, kolesar, ki si je to priznanje prislužil z napornimi treningi in uspehi na tekmovanjih.

Ob koncu prireditve je naš župnik izžrebal nagrajeno vstopnico, njena lastnica Mateja je dobila košarico dobrot.

Z zabavo in druženjem krajanov smo se tako poslovili od starega leta in se pogumno odpravili novemu nasproti.

M. Č.

Oglejte si tudi