Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
10°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

Humanitarni projekt Morje za vse otroke – Darujmo za počitnice!

V času, ko otroci nestrpno pričakujejo poletne počitnice, je delo na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina najbolj intenzivno, saj želimo otrokom pričarati kar se le da najlepše počitniške dni. Poslanstvo društva je med drugim omogočiti otrokom z manj priložnostmi brezskrbne in varne počitniške dni ob morju. S tem namenom tudi letos, že 24. leto zapored, nadaljujemo s humanitarnim projektom Morje za vse otroke – Darujmo za počitnice!, s katerim pomembno prispevamo k zmanjševanju socialnih razlik otrok v lokalnem okolju. Letovanje otrokom ne omogoča le zabave in sprostitve, temveč jim nudi izobraževalno, vzgojno in socialno izkušnjo, skozi katero si razširijo obzorja in bolje razumejo svet okoli njih. Vaš finančni prispevek bo omogočil prevoz, namestitev, prehrano, pedagoško vodstvo in izvajanje kvalitetnih prostočasnih vsebin, ki bodo otrokom omogočile ustvarjanje lepih spominov.

Ker naše poslanstvo ne bi bilo možno brez močnega lokalnega, tudi medsektorskega sodelovanja, se v javnost obračamo s prošnjo po povezovanju. Možnosti sodelovanja so:

 Donacija v humanitarnem projektu Morje za vse otroke – Darujmo za počitnice!, s katerim pomembno prispevamo k zmanjševanju socialnih razlik otrok v lokalnem okolju in tistim otrokom z manj priložnostmi omogočimo počitnikovanje ob morju. Toplo vas vabimo, da se nam pridružite v tem prizadevanju tudi vi po svojih zmožnostih - svojo donacijo lahko nakažete neposredno na račun SI56 6100 0000 8873 907, odprt pri Delavski hranilnici, namen Morje za vse otroke.

 ●  Obisk ali predstavitev organizacije: v času počitnic vas lahko obiščemo na sedežu vaše organizacije in prisluhnemo vaši predstavitvi, in obratno (obiščite nas na počitniških lokacijah v Ajdovščini in Vipavi).

● Donacija v materialu za namen kakovostne izvedbe brezplačnih počitniških delavnic in letovanj (npr. prigrizki ali pijača, vaš promocijski material, material za ustvarjanje ali primeren za ponovno uporabo, odpadni material, odpisan material).

 ● Veseli bomo tudi morebitnega sodelovanja v obliki prostovoljnega dela - prostovoljci so zelo dobrodošli na počitniških delavnicah v različnih ajdovskih krajevnih skupnostih in v Vipavi. Prostovoljcu nudimo ustvarjalno in sproščeno delo, uresničitev lastnih interesov, želja in talentov ter izkušnjo, ki jo potrdimo tudi z uradnim potrdilom.

 Če potrebujete donatorsko pogodbo ali v primeru dodatnih vprašanj, nas lahko kontaktirate na info@mdpm-ajdovscina.si ali 041 490 360.

 

 

Oglejte si tudi