Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
30°C
16°C
SOB.
32°C
16°C
12356

LEONE sladoledne vrtnice prejele zlato medaljo v Nemčiji

Tudi v letošnjem letu je kljub omejitvam zaradi epidemije COVID 19 potekalo prestižno mednarodno ocenjevanje prehranskih izdelkov DLG v Nemčiji. Podjetje Incom LEONE iz Ajdovščine je na ocenjevanju prejelo dve najvišji priznanji oziroma dve zlati medalji DLG, in sicer za sladoledne kornete v obliki vrtnic Rose cone. Ti dve zlati medalji tako potrjujeta vrhunsko kakovost sladoledov LEONE tako iz razvojnega kot tehničnega vidika ter pravo usmerjenost podjetja v razvoj inovativnih izdelkov in razvoj kadrov.

DLG je ena ključnih organizacij pri ocenjevanju kakovosti živil in se zavzema za izkušnje, strokovno znanje in verodostojnost. Ustanovljena leta 1885, je najstarejša ustanova v Evropi na področju preizkušanja kakovosti živil, ki vsako leto opravi teste kakovosti v številnih prehranskih sektorjih. V središču teh testov je analiza senzorične kakovosti hrane in pijač (barva, videz, konsistenca, vonj in okus). Živila, ki prejmejo nagrado DLG, morajo opraviti ustrezne kemijske, mikrobiološke in fizikalne teste, pa tudi teste za pripravo, pakiranje in označevanje. 

Incom LEONE je prvi proizvajalec na svetu, ki je vrtnico, sicer trend azijskih in vedno bolj tudi evropskih slaščičarn, prenesel na industrijski nivo. V ponudbi sta dve sladoledni vrtnici. Prva je vrtnica v kombinaciji jagodnega sladoleda z meto in dekoracijo iz bele čokolade ter smetanovega sladoleda z jagodnim prelivom v zelenem vaflju. Nič ne opiše ljubezni bolje, kot večna romanca med jagodami in smetano! Drugi kornet vrtnica pa je v kombinaciji vaniljevega sladoleda z dekoracijo iz bele čokolade ter lešnikovo – čokoladnega sladoleda z lešnikovo – kakavovim prelivom v črnem vaflju. Rumene vrtnice so simbol prijateljstva, in nič ne zbližuje prijateljev bolje kot sladoled.

LEONE vrtnice predstavljajo inovativen sladoled, ki s svojo posebno obliko in slastnim okusom priskoči na pomoč, ko se zdijo besede za opisati še tako preproste srčne tegobe nadvse zahtevne, ko so metuljčki v trebuhu na prav posebno visokih frekvencah in ko lahko rdečica na licih že skoraj tekmuje z barvo sladoleda LEONE sladoledne vrtnice. Prav tako je sladoledna vrtnica odličen SOS pripomoček, ko se je potrebno na hitro znajti – v zadnjem trenutku najti darilo za pozabljen rojstni dan, presenetiti punco ali fanta po opravljenem izpitu ali enostavno pričarati spontan zmenek.

Naj še spomnimo, da se je LEONE v letu 2019 uspešno predstavil kot znamka, ki s svojo navdihujočo drznostjo spreminja pravila v kategoriji sladoledov. Kot pravijo v podjetju Incom LEONE, s svojimi kreativnimi sladoledi navdihujejo ljudi in jim stojijo ob strani ob soočanju z vsakodnevnimi zagatami, od koder izhaja tudi njihov slogan – LEONE, sladoled, ki stopi, vse kar te teži.

LEONE sladoledne vrtnice lahko najdete v prodajalnah Mercator, SPAR, TUŠ in Leone po vsej Sloveniji.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi