Oceni objavo

Motoristi darjemo kri, daruj tudi ti

Člani Moto kluba Q Vejtr Wajdušna smo se 24. aprila ponovno odpravili na krvodajalsko akcijo, saj se zavedamo, da je krvodajalstvo ključno za zagotavljanje kakovostne zdravstvene oskrbe in reševanje življenj.

Darovanje krvi je eno najbolj nesebičnih dejanj, ki ga lahko storimo za druge, zato se člani Q Vejtra vedno z veseljem udeležimo teh akcij.  To je naš način, da pokažemo, da smo del skupnosti in da se še kako zavedamo pomena solidarnosti. Veliko ljudi se boji darovanja krvi iz različnih razlogov, pa vendar se moramo zavedati dejstva, da če lahko premagamo strah pred to izkušnjo, lahko s takim dejanjem nekomu rešimo življenje. Prav s tem namenom se trudimo spodbujati nove člane, da se nam v tej akciji pridružijo.

Sredina akcija je bila tako za nas zelo uspešna, polna pozitive, smeha in dobrih občutkov ob darovanju. Dvakrat letno se oglasimo v šempetrski bolnišnici, kjer čudovite sestre poskrbijo, da je izkušnja darovanja zares lepa in se zato z veseljem vračamo v njihove roke. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Pogumno smo zavihali rokave in v dobre namene podarili to dragoceno tekočino.

MK Q Vejtr Wajdušna 

 

Oglejte si tudi