Logo MojaObčina.si
DANES
29°C
19°C
JUTRI
26°C
17°C
VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE
Trgovina, Oblačila, tekstil in dodatki, Obutev

VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE

Odprto

Danes 08.00‒16.00
Ponedeljek 08.00‒16.00
Torek 08.00‒16.00
Sreda 08.00‒16.00
Četrtek 08.00‒16.00
Petek 08.00‒16.00

Predstavitev

Smo ekskluzivni zastopnik finskega proizvajalca delovne in zaščitne obutve Sievi.

Naše dejavnosti so:

  • Delovna in zaščitna obutev Sievi
  • Montaža otroških igral Lappset

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989. Dolgoletne izkušnje na področju športne in pohodniške obutve smo prenesli na delovno obutev in leta 2003 postali zastopnik finskega proizvajalca delovne in zašeitne obutve finskega proizvajalca Sievin Jalkine Oy za Slovenijo in države bivše Jugoslavije.

 

Kakovost, udobje in inovativne tehnologije so glavni razlogi zakaj obutev Sievi uporabljajo številna slovenska podjetja, npr. Salonit Anhovo, Lek Ljubljana, Aerodrom Ljubljana, Pipistrel Ajdovščina, Gozdno gospodarstvo Postojna, Tekstina Ajdovščina, Mobitel, reševalne enote po Sloveniji, Mitol Sežana in številna druga.

 

Oprema igrišč in športnih dvoran
Zadnja leta opremljamo tudi igrišča in športne dvorane z orodji in opremo. V dvoranah poskrbimo za akustično ureditev, tako da je dvorana primerna za športne in kulturne dejavnosti.

 

Na tem področju smo izvedli že več uspešnih projektov, med drugim opremo športne dvorane Lokavec, igrišča Vrhpolje, igrišča Budanje, akustično ureditev športne dvorane Col, Vipava ter zunanja igrala za otroška igrišča (Vrtec Idrija, Vrtec Vipava). 

VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE VELTING D.O.O. TRGOVSKO IN PROIZVODNO PODJETJE