Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
27°C
11°C
JUTRI
26°C
12°C
PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA
Deli
Trgovina, Oblačila, tekstil in dodatki, Spletni trgovci na drobno, Ostalo

PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA

Uradne ure

Danes 09.00‒12.00, 14.00‒18.00
Ponedeljek 09.00‒12.00, 14.00‒18.00
Torek 09.00‒12.00, 14.00‒18.00
Sreda 12.00‒18.00
Četrtek 09.00‒12.00, 14.00‒18.00
Petek 09.00‒12.00, 14.00‒18.00

Predstavitev

TRGOVINA POLONCA 

Najboljši tekstil na enem mestu

Že od leta 1994 imamo v starem rimskem delu Ajdovščine odprto trgovino z metražnim blagom. Od začetka ponujamo svojim strankam samo najvišjo kakovost. Ves tekstil in vsi tekstilni izdelki so narejeni iz najkvalitetnejšega materiala in so v celoti proizvedeni v državah Evropske unije.
Obiščite nas v naši trgovini na Stritarjevi ulici 3 v Ajdovščini, kjer vam bomo z veseljem pomagali izbrati najprimernejše blago za vaše kreacije.

Prodajni program:

  • Metražno oblačilno blago
  • Dekorativne tkanine
  • Vse tkanine za dom
  • Pozamanterija

Samo najboljše
Smo butični ponudnik najkvalitetnejših tekstilnih izdelkov in tekstila, v celoti proizvedenega v državah Evropske unije.

Bogate izkušnje
Že od leta 1994 se v družinskem podjetju Poni d.o.o. trudimo, da svojim strankam nudimo najboljše rešitve za tekstilne izdelke, ter jim tako pomagamo pri doseganju najvišjih standardov njihovega poslovanja.

Osebno
Vsaki stranki se povsem posvetimo. S svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem, v skladu z željami, poiščemo najboljšo rešitev za njihove potrebe. Preden začnemo z izdelavo, vse skrbno izmerimo in na koncu tudi dostavimo in montiramo.

Vrhunski tekstilni izdelki, narejeni po meri.

V naši ponudbi vam je na voljo širok izbor vrhunskih tekstilnih izdelkov za dom, gostinstvo, hotele, wellness centre in vzgojno varstvene zavode. Vsi naši izdelki so narejeni po meri iz najbolj kakovostnega blaga, ki je v celoti izdelano v Evropski uniji.

Imamo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje, zato vam lahko svetujemo pri izbiri najprimernejših materialov in predlagamo najboljše rešitve za zavese, prte, posteljnino in druge tekstilne izdelke. S strokovnim svetovanjem, izmero, vrhunsko izdelavo in na koncu montažo vam zagotavljamo kakovostno celostno storitev.

PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA PONI PODJETJE ZA TRGOVINO, PREVOZNIŠTVO, POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O. AJDOVŠČINA