Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
22°C
5°C
JUTRI
22°C
4°C
NOVO UPANJE, INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE, JERNEJA DIMEC BRATINA S.P.
Deli
Zdravje in lepota, Storitev, Izobraževanje

NOVO UPANJE, INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE, JERNEJA DIMEC BRATINA S.P.

Uradne ure

Danes 08.00‒19.00
Ponedeljek 08.00‒19.00
Torek 08.00‒19.00
Sreda 08.00‒19.00
Četrtek 08.00‒19.00
Petek 08.00‒19.00

Predstavitev

V centru NOVO UPANJE, Vam nudimo strokovno terapevtsko pomoč v stiski in strokovno oporo za kakovostne odnose. V želji, da vam približamo poti in odnose, v katere verjamemo, vas vabimo, da se nam pridružite in najdete nekaj zase.

Izhodišče našega dela je relacijski družinski model terapije, ki ga je inovativno razvil dddr. Christian Gostečnik. Posameznika obravnavamo v kontekstu družine v kateri je odraščal in skušamo prepoznati in razumeti vpliv in pomen preteklih izkušenj v sedanjem življenju.

Nudimo Vam ustrezno psihoterapijo. psihoterapija je posebna kontinuirana oblika pogovora posameznika, para ali družine s terapevtom. Namenjena je vsakomur, ki se znajde v položaju, iz katerega sam ne najde izhoda, doživlja nezadovoljstvo in se odloči nekaj spremeniti.

Individualna terapija je primerna, ko posameznik želi individualno obravnavo, bodisi da je samski, ločen ali v zvezi. Na partnersko/zakonsko terapijo prihajata praviloma oba partnerja. Družinska terapija je primerna za mladostnike in odrasle otroke in starše.

Lahko se odločite tudi za svetovalni  pogovor s terapevtko.   

Skrbimo za zaupnost pridobljenih informacij.

Za vsa srečanja se vedno vnaprej dogovorimo. Vabimo vas, da nas pokličete ali pustite sporočilo na številki 030/235 117, kjer smo vam na voljo tudi za vse ostale informacije. Pišete nam lahko tudi na info@novoupanje.si.

Če čutite, da sami ne zmorete rešiti težav, vam lahko pomagamo. Dovolite si spregovoriti. Ni se vam potrebno sprijazniti s tem, da bi nekoč obžalovali, da od življenja niste imeli ničesar. Še imate čas. Izkoristite ga!

NOVO UPANJE, INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE, JERNEJA DIMEC BRATINA S.P. NOVO UPANJE, INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE, JERNEJA DIMEC BRATINA S.P. NOVO UPANJE, INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE, JERNEJA DIMEC BRATINA S.P. NOVO UPANJE, INDIVIDUALNE, ZAKONSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE, JERNEJA DIMEC BRATINA S.P.