Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
28°C
16°C
SOB.
30°C
17°C
AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P.
Deli
Avtomobilizem, Avto servis, Avtopralnica, Najem vozil, Vulkanizerstvo, Trgovina z avtomobili, Trgovina z motornimi vozili

AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P.

Odprto

Danes 8.00‒17.00
Ponedeljek 8.00‒17.00
Torek 8.00‒17.00
Sreda 8.00‒17.00
Četrtek 8.00‒17.00
Petek 8.00‒17.00
Sobota 8.00‒13.00

Predstavitev

Naše poslanstvo je zadovoljstvo kupcev novih in rabljenih vozil. V našem prodajnem salonu lahko pobližje spoznate Mitsubishi. Prodajni program obsega tako osebna vozila, kot tudi terenska vozila in seveda dodatno opremo. Odvisno od vaših želja in potreb vam bo prodajalec profesionalno svetoval in podal vse potrebne informacije za dober nakup.

Smo pooblaščen servis vozil Ford in Mitsubishi, nudimo vam originalne rezervne dele in posebej usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da bo vaš avtomobil vedno servisiran kakovostno in po standardih – s profesionalno opremo Ford ali Mitsubishi. Kombinaciji izkušenj in računalniške diagnostike se še tako majhna nepravilnost v delovanju ne more skriti.

Ko potrebujete hiter, učinkovit in ugoden servis za vozilo se lahko popolnoma zanesete na izkušene strokovnjake v naši delavnici. Vašega jeklenega konjička bomo z veseljem pripravili za tehnični pregled, zimo ali poletje. 

Poleg prodaje in vzdrževanja vozil opravljamo tudi vulkanizerstve storitve in Vam nudimo ročno avtopralnico.

Brez težav lahko pri nas uredite tudi vse potrebno za klasičen bančni kredit ali eno od oblik leasinga. Več o finančni ponudbi si lahko preberete na strani financiranje.

Priporočamo se vam vsak dan!

Avtohiša Lavrenčič, dobra odločitev

AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P. AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P. AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P. AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P. AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P. AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P. AVTOHIŠA LAVRENČIČ, BOJAN LAVRENČIČ S.P.