Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
18°C
8°C

RAZSTAVA V GALERIJI HIŠA MLADIH: ŠPORTNA FOTOGRAFIJA

Organizator: Mladinski Kulturni Center Hiša Mladih Ajdovščina
Kontaktni podatki organizatorja: Mladinski Kulturni Center Hiša Mladih Ajdovščina, info@zs-ajdovscina.si, 05 3644724.
Vstopnina: Vstop prost

Vabljeni na ogled razstave priznanih športnih fotografov

 

 

Jure Makovec, si je nedolgo nazaj za svoje prebivališče izbral Ajdovščino, sicer pa poznan in priznan fotograf, čigar dela lahko najdete v številnih slovenskih in tujih medijih. Mnogokrat tudi s športno tematiko, predvsem so navdušujoči njegovi posnetki dirk Formule 1 ali pa s tekmovanj v zimskih športih, ki potekajo v Sloveniji.

Alen Milavec (), mladenič iz Podkraja je v zadnjih letih, s svojo fotografijo, postal prepoznaven po celotni zemeljski obli, po zaslugi odličnega sodelovanja s Tadejem Pogačarjem, dvakratnim zmagovalcem francoskega Toura. A kolesarstvo še zdaleč ni njegov edini motiv. Poleg izjemnih krajinskih fotografij, njegov opus zapolnjujejo tudi številni ostali športni utrinki.

Uroš Modlic (), ki prihaja iz Ljubljane, je verjetno najprepoznavnejše slovensko fotografsko ime v svetu reli dirk. Vse bolj pa je njegovo izostreno oko cenjeno tudi v tujini, zato je v zadnjem času stalni gost relijev za svetovno prvenstvo. Svoje fotografije pripravlja tako za domače kot tudi tuje naročnike, ki so v njegovih posnetkih prepoznali nadpovprečno kakovost.

V  bo vsak izmed treh fotografov razstavil pet svoji fotografij, skupaj se boste obiskovalci lahko naužili 15 izjemnih športnih utrinkov.

Fotografije so izjemne!

Čaka nas tudi dražba fotografij; več o dražbi povemo naknadno.

Vabljeni, na ogled do 25. marca.

Odprti smo tudi ob sobotah in nedeljah od 8.00 do 13.00, med tednom do 22.00.

#WSPORT

Lokalne Ajdovščina


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi