Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
7°C
0°C
JUTRI
7°C
-2°C

Memorialni koncert v spomin na Kosto - Novembar + No Agenda

4680

 


KUD Neznani junak vas vabi v soboto 14.10.2017 na memorialni koncert:
Novembar (SRB) + No Agenda (SLO). Koncert bo v Klubu Baza v Ajdovščini.

Vrata: ob 21. uri

Koncert: ob 22. uri

 

 KUD Neznani junak se je odločil, da izvede memorialni koncert v spomin na velikega človeka, prijatelja in frontmana skupine NOVEMBAR Gorana Kostića - Koste. Mini turneja skupine Novembar je nadaljevanje memorialnega glasbenega festivala pod imenom “Tako mlad i tako čist“, ki je simbolično naslovljen po enem od najboljših pesmi Gorana Kostića – Koste, frontmana skupine Novembar, ki je nedavno umrl v prezgodnjem 52. letu starosti.

 Tudi sami smo imeli veliko čast, da smo jih lahko gostili na odru v Klubu Baza,  leta 2016 in 2017.

 KUD NEZNANI JUNAK, has decided to perform a memorial concert in memory of a great man, a friend and frontman of the NOVEMBAR group Goran Kostic - Koste.

 We also had the great honor to host them in our club Baza in 2016 and 2017.

NOVEMBAR

 facebook: https://www.facebook.com/novembarbend/

 bandcamp: https://novembar.bandcamp.com/

 discogs: https://www.discogs.com/Novembar-Radulizam/release/1572478

Člani: Bojan Ranđelović, Milan Vidaković, Nenad Pejčić in Miroslav Užarevič

TAKO MLAD I TAKO ČIST – NOVEMBAR  Mini turneja skupine Novembar je sestava memorialnega glasbenega  festivala pod nazivom „Tako mlad i tako čist“, simbolično poimenovanega po eni od najboljših  pesmi Gorana Kostića - Koste, frontmena  NOVEMBAR, kateri nas je nedavno zapustil v svojem 52.letu.

 Na tem edinstvenem koncertu nastopili so ,, bratski'' bendi – soborci, kateri so s Kosto in bendom NOVEMBAR delili oder in skupno delovali v preteklih 26.letih. STUDENI STUDENI so pričeli s koncem osemdesetih let v kultnem klubu Kulušiču v Zagrebu.

 Bendi, kateri so sodelovali na festivalu v Nišu :

 Atheist rap - Novi Sad SNB (Skupljeni Na Brzinu) - Novi Sad Grupa Tvog Života -Osijek Psycho Sonic Boris i Hosenfefer - Kosovska Mitrovica School Bus - Knjaževac Totalni klosari - Niš Prljavesestre - Niš Balkan revival - Vlasotince Protektori – Niš / Novi Sad / Knjaževac / Kosovska Mitrovica.

 TAKO MLAD I TAKO ČIST ( SO YOUNG AND SO PURE)  - NOVEMBER : The mini tour of the NOVEMBAR  group is the composition of a memorable music festival entitled "TAKO MLAD I TAKO ČIST", symbolically named after one of the best songs by Goran Kostic - Koste, frontman NOVEMBAR, who recently left us in his 52. year.

 On this unique concert there were "fraternal" bands - the parishioners, who shared the stage with Kosta - the band NOVEMBAR and worked together in the past 26 years. STUDENT STUDENTS started at the end of the eighties in the cult club Kulušič, Zagreb.

www.hellycherry.com/2017/09/novembar-rock-memorijal-tako-mlad-i-tako-cist.html  http://balkanrock.com/memorijalni-koncert-za-kostu-tako-mlad-i-tako-cist-preko-muzike-u-legendu/   https://www.juznevesti.com/Zabava/Vulkan-emocija-na-koncertu-posvecenom-Kosti-iz-Novembra.sr.html http://ananasmag.com/muzika/snazan-koncert-u-cast-kosti-jednom-od-poslednjih-mohikanaca-domaceg-rokenrola/ http://ananasmag.com/muzika/goran-kostic-kosta-alternativni-bog-nisa-koji-je-ziveo-rokenrol/

 NO AGENDA :  Je energična skupina polna neslanih šal in slabih pričesk. Skupina se je v samem začetku podala na lov za ameriškimi punk melodijami in besedili o prepovedanih sadežih, propadlih razmerjih, puncah, deklinah, ženščih, damah in podobnih deklah. Z novo postavo trenutno obratujejo na alternativnih rock riffih, angleščino pa je zamenjala slovenščina.

 ZGODOVINA :  Vse se je začelo leta 2011 ko sta Kristjan (vokal) in Jakob (bivši bobnar) začela skupaj preigravati komade skupin Blink 182, Green Day, Sum 41 in še mnogo drugih.Kmalu po tem se je skupini pridružil še Luka (kitara/back vokal), ki si je svoje mesto prislužil, ne zaradi njegovega talenta, ampak zaradi svoje karizme in doma narejenega pirsa (in zato ker je nosil Blink 182 majico). Do leta 2013 so nastopali na nekaj manjših koncertih, ter na dobrodelnem Festivalu Fronta.

 Avgusta 2013 se je trio odpravil v studio, kjer je posnel prvi album z naslovom Hearts On Sale,ki je bil izdan poleti 2014. Po končanem albumu je padla odločitev, da bend potrebuje še enega kitarista in tako se je skupini pridružil Tine (kitara/back vokal). Kmalu po tem je prišlo do menjave bobnarja in prva izbira je bil tovarniška mašina Patrik (bobni), ki je v skupino po tekočem traku prinesel nov naval idej. Leta 2016 so bili po mnenju žirije in po mnenju gledalcev izbrani za najboljšo skupino na Droogstocku, hkrati pa prejeli nagrado za najboljšega vokalista in najboljšo priredbo.

 Prišla je zima 2016 in dedek mraz je ekipi pod božično smrekco pustil mojstra mastnih in debelih strun Andreja (bas), s katerim so se podali v studio, kjer pridno delajo na novem EP-ju (tokrat v slovenščini), ki je bil izdan konec junija.

 SOCIALNA OMREŽJA:  noagenda.band@gmail.com https://www.youtube.com/user/NoAgendaOfficialBand https://www.facebook.com/Noagenda/

 EKIPA:  Kristjan Arčon - Vokal

 Luka Flander   - Kitara & Back Vokal

 Tine Strnad    - Kitara & Back Vokal

 Andrej Batič   - Bas & Back Vokal

 Patrik Bašelj  - Bobni

 Facebook link: https://www.facebook.com/Noagenda/Youtube

 Link: https://www.youtube.com/user/NoAgendaOfficialBand/videos

 Instagram link: https://www.instagram.com/noagendaofficial

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij