Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Zaključek živih jaslic v Šmihelu

Zaključni večer in pogostitev za vse sodelujoče na jaslicah.
Teden dni po uprizoritvi živih jaslic, smo se vaščani šmihelske fare zbrali na zaključku. Zbrali smo se vsi, ki smo kakorkoli sodelovali na dogodku. Organizatorji, nastopajoči, ljudje iz ozadja, ki so skrbeli za ozvočenje, sceno, pogostitev in priboljške ter gasilci in pevci.

 

Pripravili smo malo pogostitve, na kateri smo se okrepčali, nato se je organizatorka dogodka Slavka Vidic, skupaj z Rafaelom Vidmarjem zahvalila vsem za sodelovanje.

 

Posebna zahvala je šla Ivanu Hočevarju, kateremu smo tudi kupili bundo, saj nas vsa ta leta podpira pri organizaciji in pripravah. On je tisti, ki vedno poskrbi, da so vrata cerkve in zupnišča odprta za nas, da so prostori ogrevani in da so poti do vrat čiste, tako kot so bila letos, ko je zapadel prvi sneg.

Posebna zahvala je šla tudi Mariji Vidmar, ki za vsako prireditev speče zadostno količino sladkih dobrot, katere lahko razdelimo emd obiskovalce.

 

Za konec pa sta Slavc Mrvar in Aleš Rojc poprijela za harmoniko in nas razveselila z domačimi pesmimi. Vsi skupaj smo poleg zapelli in se poveselili.

Oglejte si tudi