Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

6. REKREACIJSKI TEK PO OBČINI VRANSKO

V soboto, 24. 9. 2016, smo uspešno priredili 6. rekreacijski tek po občini Vransko. Cilj prireditve je razvoj zdravega življenjskega športnega sloga, še posebej za mlade, med katerimi jih vse več išče rešitev v različnih oblikah odvisnosti. Ker smo prepričani, da je bolje izbrati športno aktivnost, si v našem okolju prizadevamo za spodbujanje in uveljavljanje zdravega športnega življenjskega sloga. S tem namenom sodelujemo tudi v projektih Slovenija v gibanju in Fundacija za šport, ki so naš projekt podprli.

Da pa je vključeno čim večje število mladih, se je že drugo leto odzvala na naše povabilo celotna OŠ Vransko-Tabor. 450 tekačev je lahko izbiralo med 1, 3,5 in 13 km dolgo potjo. Pred štartom je tekače dobro ogrel Jernej Lesjak s tekaškimi vajami. Tek je bil rekreacijskega pomena, štela se je uspešno premagana pot, ki so jo vsi uspešno pretekli, tako da je bil vsak posameznik zmagovalec 6. rekreacijskega teka.

Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko se zahvaljuje vsem prostovoljcem, Jerneju Lesjaku, Denisu Oštirju, PGD Vransko, PGD Tešova, PGD Ločica pri Vranskem, PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik in podjetjem, ki so materialno podprla športno-tekaški projekt: EWOPHARMA, d. o. o., MLEKARNA CELEIA, MI-2 GROUP, ORIFLAME, H.E.B.A., TELEKOM SLOVENIJE, MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO, ČAPLJA ŠPORT DEBELAK, FIZIO PETRA, AMZS, d. d., CENTER VARNE VOŽNJE VRANSKO, AUTOMATIC SERVIS, ZAVAROVALNICA TRIGLAV, LIDL SLOVENIJE, STUDIO Di.Foto.Graf.

Oglejte si tudi