Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Pomagajmo uresničiti podjetniško idejo

Mlada Vojničana, Martin Hostnik in Gregor Ferlež, sta od poletja 2015 razvijala svojo podjetniško idejo, ki je zdaj dokončana in pripravljena za predstavitev širši javnosti. Martin pravi: »Na poti sva, predvsem zaradi svoje mladosti in pomanjkanja začetnega kapitala, naletela na precej ovir, ki pa sva jih premagala zaradi velike želje po uspehu.« Njun produkt se imenuje Skippy in je inovacija na področju vodnih iger. Ime je dobil iz glagola »skipping«, ki pomeni odbijanje, saj je način igranja s Skippyjem podajanje, kot da bi metal »žabice«. Igra je primerna tako za otroke kot tudi za odrasle, da čas na plažah, bazenih, jezerih preživijo bolj zabavno, rekreativno in športno. 


Skippy bo v torek, 6. decembra, objavljen na platformi Kickstarter, ki je namenjena zbiranju sredstev za zagon proizvodnje.

 

Kampanjo in povezavo do naročila ali podpore si lahko pogledate na:

https://www.kickstarter.com/projects/1105200185/skippy-newly-designed-product-offering-you-fun-on.

Naročite Skippyja in podprite mlada inovatorja

Če so vam izdelek, kampanja in video všeč ter bi Martinu in Gregorju želeli pomagati, lahko to storite s tem, da ju podprete in naročite enega ali več Skippyjev, tako da kliknete na nagrado (=reward), ki vam je všeč. Če pa nimate svojega Kickstarter računa, bo naslednji korak registracija, ki od vas zahteva samo elektronski naslov in geslo. Potem naročite nagrado, ki jo želite, jo preko kartice plačate in na začetku maja lahko pričakujete svojega Skippya.

 

Kickstarter ni le nakup, je tudi podpora

Martin in Gregor: »Kar se tiče Kickstarterja; dobro je omeniti, da tu preprosto ne gre samo za nakup izdelka, ampak predvsem za podporo izdelka in inovatorjev, ki za uresničitev zamisli potrebujejo začetna sredstva za nakup orodja, ureditev certifikatov ipd. Tukaj ljudje poleg izdelka dobijo tudi vpogled v to, kaj se s tem denarjem dogaja, saj vsak 'backer' (človek, ki naroči izdelek) dobi možnost branja 'updatov' oz. prenovljenih podatkov, ki morajo biti redni in odkriti.« »Pri Kickstarterju gre res za nekakšno podporno in družinsko stvar, kjer ljudje pomagajo drugim in tudi midva sva že 'backala' oz. pomagala drugim, zdaj pa upava, da se tudi nama povrne ves vloženi trud in bo poleg naju ter najinih najbližjih tudi kdo drug verjel v naju ter najin izdelek.«

 

Kaj več o Skippyju lahko poleg prejšnje povezave najdete tudi na:

Facebooku: https://www.facebook.com/skippy.performance/

Instagramu: https://www.instagram.com/skippy.performance/

L
idija Eler Jazbinšek
Foto: Matic Gabriel

Oglejte si tudi