Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Vojnik
DANES
22°C
11°C
JUTRI
21°C
9°C
Oceni objavo

Poslanka našega volilnega okraja Margareta Guček Zakošek

Spoštovani občani Vojnika! Julija 2014 ste mi zaupali poslanski mandat kot kandidatki na listi Stranke Mira Cerarja (SMC). V parlamentu se trudim po vseh svojih močeh zastopati tako interese občanov Vojnika kot tudi interese vseh državljanov.

Sem predsednica parlamentarnega odbora za gospodarstvo in članica mandatno volilne komisije ter odbora za infrastrukturo in prostor. Sem tudi vodja parlamentarne delegacije Nato.

Vse obveznosti jemljem z resnostjo, odgovornostjo in velikim angažmajem, kot sem to počela vedno v življenju.

 

Vsem, ki bi se želeli z mano pogovoriti, sem na voljo v poslanski pisarni v Vojniku in Celju. Poslanska pisarna v Celju je odprta že od 1. oktobra, in sicer na Stanetovi ulici 29 v Celju, v Vojniku pa od decembra v prostorih občine. V Vojniku me lahko poiščete vsak tretji ponedeljek v mesecu med 13. in 15. uro, če ni seje Državnega zbora. Izjemoma se lahko dogovorimo tudi za drug termin. Občanom sem na voljo tudi v Celju, in sicer vsak drugi ponedeljek v mesecu med 9. in 11. uro ali po dogovoru tudi ob kateri drugi uri.

Kontakt za predhodno najavo: margareta.gucek-zakosek@dz-rs.si

Za več informacij so na voljo tudi spletna stran lokalnega odbora SMC Celje (smccelje.si), e-naslov članov lokalnega odbora Vojnik (smc.vojnik@gmail.com) ali Facebook stran SMC Vojnik.

 

 

Življenjepis

Kot Zoisova štipendistka je Margareta Guček Zakošek z odliko zaključila Srednjo naravoslovno-matematično šolo v Celju (sedanja Gimnazija Lava) in nato leta 1989 vpisala raziskovalni študij biologije na BF v Ljubljani, smer ekologija. Že med študijem je bila zelo dejavna organizatorka in tudi vodja treh mednarodnih raziskovalnih bioloških taborov. Prvo zaposlitev je našla v ameriški farmacevtski korporaciji, kjer je pridobila številna znanja iz trženja, prodaje in vodenja ljudi, pobližje se je spoznala tudi z zdravstvenim sistemom v Sloveniji, Evropi ter po svetu. Za sabo ima že 17 let delovne prakse in torej izkušnje s številnih področij. Leta 2005 je kot nadgradnjo svoje dolgoletne prakse končala znanstveni magistrski študij podjetništva na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer se je spoznala teorijo in prakso upravljanja majhnih in srednje velikih podjetij. Leta 2009 je bila habilitirana za višjo predavateljico za Poslovno ekonomijo. V letih 2010 in 2011 je na zasebni Fakulteti za komercialne in poslovne vede v Celju predavala trženje. Z družino se je preselila v Celje leta 1998, od leta 2007 pa živi z možem Matjažem, sinom Stašem in hčerjo Izo v Slatini v Rožni dolini.

 

Lidija Eler Jazbinšek

 

 

Oglejte si tudi