Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
8°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Pravni nasveti in pravne storitve v Trebnjem

 

S katerimi pravnimi področji se ukvarjate?
Ukvarjamo se s področji iz stvarnega prava, dednega prava, pogodbenega prava in delovnega prava.

 Kateri so najbolj pogosti primeri s katerimi se v praksi srečujete?
Največkrat se srečamo z vprašanji glede stvarnega prava npr. motenje posesti, ustanovitev služnosti, prenos lastninske pravice ipd. Ljudje se velikokrat ne znajdejo v zapletenih postopkih npr. prodaja kmetijskega zemljišča. Zelo veliko vprašanj in pravnih dilem je iz področja dednega prava. Predvsem, kadar želijo starši ali stari starši prenesti lastninsko pravico na svoje potomce. Strankam razložimo pravne posledice posameznih pravnih poslov, razložimo jim kakšne pravne posledice ima npr. sklenitev darilne pogodbe, izročilne pogodbe, pogodbe o preužitku in pogodbe o dosmrtnem preživljanju. Prav tako jim pojasnimo kaj pomeni služnost stanovanja in kakšni so pogoji, da ima takšen dogovor željene pravne učinke.Za stranke sestavimo razne pogodbe ali dogovore, ki jim s pravnega vidika nudijo pravno varnost. Na nas se obrnejo stranke, ki imajo težave iz naslova delovnega razmerja, tako delavci kot delodajalci. 

Zakaj izbrati vas?
Vsak posameznik se odloča po svojem občutku komu bo zaupal rešitev svoje nastale pravne situacije. Naša prednost je vsekakor dostopnost in možnost prvega brezplačnega pravnega nasveta, nadalje so naša prednost ugodne cene s katerimi se želimo približati posameznikom. Vsaka stranka nam je pomembna, zato ji posvetimo vso našo skrb, strokovnost in profesionalnost. Stranke nam ne predstavljajo številk, ampak osebe, ki potrebujejo pravno pomoč oz. pravno storitev. Naš cilj so zadovoljne stranke! V interesu nam je, da skupaj s stranko najdemo rešitev izven sodišča. Nemalokrat se zgodi, da se posameznik ne zaveda kaj pomeni pravdni postopek na sodišču in dale-ta velikokrat prinese tudi stres in finančne obremenitve. Včasih je bolj smiselno popustiti in doseči kompromis v zvezi z nastalo pravno situacijo, kot pa se prepustiti morebitnemu dolgoletnemu pravdanju, ki lahko prinese veliko slabe volje za obe stranki.

 

Kje vas najdemo?
Pisarno imamo v Trebnjem, Gubčeva cesta 16 – sestanek je možen ob predhodnem dogovoru na 040 850 024 ali info@pravninasvet.net! Na spletu nas najdete na www.pravninasvet.net, naše zapise lahko spremljate tudi na družbenem omrežju Facebook na www.facebook.com/pravninasvet.net.

Oglejte si tudi