Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

TEK NA SMUČEH – zimski športni dan

V petek, 8. 1. 2016, smo se učenci 4. c  razreda z razredničarko Simono Jan s kombijem odpeljali na Vransko. Tam nas je pričakala gospa Zlatka Bukovec. Razdelili smo si smučarske čevlje, tekaške smuči in palice. Šli smo na veliko nogometno igrišče. Tam smo se najprej za vajo lovili, nato pa smo začeli spoznavati tehniko teka. Na koncu smo tekli v krogih. S časoma ti postane tek naporen.

 Dan mi je bil zelo všeč, ker sem prvič tekla.

Ana Zupančič, 4. C

 

Danes smo tekli na smučeh. Težave sem imel z ravnotežjem, kajti kar naprej sem padal. Vodili sta nas gospe Zlatka Bukovec in Simona Jan. Bilo je super. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo tekli v krogih. To bi še ponovil.

Andraž Žvipelj, 4. c

 

Tek mi je bil zelo všeč, ker sem stala prvič na smučeh. Šlo mi je zelo dobro. Včasih pa sem tudi padla.

Iza Zorenč, 4. C

 

Športni dan, ki smo ga imeli v petek, je bil namenjen teku na smučeh. Ni mi šlo preveč dobro. Velikokrat sem padla. Najbolje je bilo, ko nismo imeli palic. Ko je bilo konec, smo bili zelo utrujeni.

Franja Kos, 4. c

 

Danes smo se po malici odpravili na Vransko. Imeli smo tek na smučeh. Tam nas je pričakala gospa Zlatka Bukovec. Bilo je super. Šlo mi je kar dobro. Na koncu sem bil malo utrujen, zato sem začel padati. Pretekel sem štiri kroge nogometnega igrišča. Ko smo končali, smo očistili smuči in šli v šolo, kjer smo popili čaj in se vrnili na našo šolo.

Andrej Vian Vertovšek, 4. c

V petek, 8. 1. 2016, smo imeli športni dan. Tekli smo na smučeh. Spremljali sta nas gospe Zlatka Bukovec in Simona Jan. Tam smo se najprej lovili na smučeh. Nato je sledila tehnika pravilnega teka. Na koncu smo tekli v velikem krogu, kjer smo se morali povzpeti na zgornji del igrišča in nato še spustiti po krajši strmini. Zelo mi je bilo všeč.

Vanesa Stanko, 4. c

Tek na smučeh mi je zelo všeč. Gospa Zlatka Bukovec nas je zelo dobro naučila.

Žan Stiplovšek, 4. C

 

Ko smo tekli na smučeh, mi je bilo zelo všeč. To bi še velikokrat ponovil. V tem dnevu sem se res marsikaj naučil, zato se bi rad zahvalil gospe Zlatki Bukovec.

Tjan Jesenko, 4. C

 

Tekli smo na Vranskem. Večkrat sem padel. Nisem se mogel povzpeti na hribček, ampak na koncu sem zmogel.

David Grabner, 4. c

 

 

 

Oglejte si tudi