Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
12°C
JUTRI
13°C
8°C
Oceni objavo

Poslovil se je nekdanji župan in častni občan, Janez Komljanec

Slovenj Gradec, 10. februar 2015 - Občankam in občanom mestne občine Slovenj Gradec sporočamo žalostno vest, da nas je po hudi bolezni zapustil nekdanji župan in častni občan, spoštovani gospod Janez Komljanec (1938-2015).

Slovo od našega uglednega someščana bo v soboto, 14. februarja, od 10. do 12. ure, na pokopališču v Starem trgu, pogreb pa bo ob 12. uri, v ožjem družinskem krogu.

Spominu nanj bo posvečena žalna seja, ki bo v petek, 13. februarja, ob 12. uri, v Koroški galeriji likovnih umetnosti Slovenj Gradec. Vljudno vas vabimo, da se žalne seje udeležite in s svojo prisotnostjo počastite spomin na našega cenjenega nekdanjega župana in častnega občana. Žalna knjiga bo do pogreba odprta v prostorih Mestne občine Slovenj Gradec, Šolska ulica 5, v petek pa v Koroški galeriji likovnih umetnosti.

Ohranili ga bomo v trajnem spominu.

Vsem svojcem, prijateljem in ostalim žalujočim, izrekam v imenu občank in občanov, sodelavk in sodelavcev v upravi, svetnic in svetnikov občinskega sveta ter v svojem imenu iskreno in globoko sožalje.


Andrej Čas,
župan

 

Oglejte si tudi