Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
8°C
PON.
19°C
10°C
Oceni objavo

MESTNA OBČINA SLOVENJ GRADEC PRAZNUJE – SREČANJE ČLANOV DRUŠTVA INVALIDOV

Praznovanju MO Slovenj Gradec so se pridružili tudi invalidi
V sredo, 18. septembra 2013, ob 12. uri, se je v okviru praznika MO Slovenj Gradec zbralo pod šotorom, na lokaciji Preventa, okrog 350 invalidov, članov DI Slovenj Gradec. Na začetku srečanja jih je najprej pozdravila predsednica društva Stanislava Tamše, nato pa še podžupan MO Slovenj Gradec, gospod Peter Cesar. Srečanja so se udeležili tudi predstavniki koroških Društev invalidov iz Dravograda in Radelj ob Dravi ter Častna člana društva, Martin Vižintin in Martin Zupančič.

 

Na začetku uradnega dela so najprej zapele Ljudske pevke Lastovke, v programu pa je sodeloval še s predstavitvijo svoje knjige Slavko Sušec. Izvedel se je tudi nagradni kviz, katerega je vodila predsednica društva, nagrade zanj pa je prispevala MO Slovenj Gradec in JZ Spotur. Vsi udeleženci srečanja so bili deležni tudi hrane, katero jim je postreglo Gostišče Salun iz Sel. Za zabavo in veselo razpoloženje pa je poskrbel Vanago Band.

 

Čeprav še šotor ni bil dokončno urejen in pripravljen za prireditev, so bili člani društva s samo organizacijo prireditve zelo zadovoljni, prav tako tudi s postreženo hrano. Še preden se je stemnilo, so se veselo razpoloženi razšli na svoje domove.

 

Stanislava Tamše  

Oglejte si tudi