Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
7°C
JUTRI
23°C
7°C
Oceni objavo

Poženite se s kolesom po razgibani pokrajini doline reke Save

Družina, par, posameznik, rekreativni kolesar, tisti bolj pripravljeni in z željo po več (gorskih) izzivih v svojem tempu poženite kolo po razgibani pokrajini doline reke Save. Raziskujte bogato kulturno dediščino, občudujte naravo in se nagradite s čudovitimi razgledi. Sevnico z okolico lahko odkrivate na urejenih kolesarskih poteh različnih težavnosti, ki so primerne za prijeten družinski izlet ali zahtevnejšo avanturistično turo.

Na izhodiščne točke se lahko pripeljete z vlakom (Loka pri Zidanem Mostu, Breg, Sevnica in Blanca). Pri nas so dobrodošli tekmovalni kolesarji, privrženci gorskega kolesarstva (Lisca) in down-hilla. Na obrobju mesta je urejen poligon za izvajanje gorsko kolesarske vožnje Pump track, ki na skoraj 1000 km2 ponuja možnost za razvijanje splošne kolesarske motorike in spretnosti obvladovanja kolesa.

Več kolesarskih poti najdete na spletni strani www.bikeridewalk.si in www.kdsevnica.com. V našem TICu bomo z vami z veseljem delili tudi najzanesljivejše in najzanimivejše ideje za vaše doživetje Sevnice in Posavja na kolesu.


KŠTM Sevnica,
TIP Sevnica in Doživljaj, TA Posavje
Glavni trg 19
8290 Sevnica

Kontakti
+386 51 680 287

+386 7 81 65 462
dozivljaj@kstm.si


Oglejte si tudi