Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
9°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Objavljen razpis neposrednih posojil v letu 2012 za pospeševanje razvoja kmetijstva

Javni sklad malega gospodarstva Goriške objavlja Razpis neposrednih posojil v letu 2012 za pospeševanje razvoja kmetijstva v Mestni občini Nova Gorica, Občini Brda, Občini Kanal, Občini Miren-Kostanjevica, Občini Renče-Vogrsko in Občini Šempeter-Vrtojba. Predmet razpisa je dodelitev dolgoročnih posojil za naložbe v osnovno kmetijsko dejavnost, za katera je namenjenih 100.000 EUR. Predmet tega razpisa ni dodeljevanje posojil za naložbe v dopolnilne dejavnosti na kmetiji (predelava in trženje kmetijskih proizvodov, turizem, obrt povezana s tradicionalnimi znanji).

Rok za prijavo je odprt od dneva objave razpisa do dneva porabe sredstev. Vloge, ki bodo prispele do 20. v tekočem mesecu in bodo popolne, bodo obravnavane (po vrstnem redu oddaje vloge) do 30. v naslednjem mesecu. Vlagatelji, katerih vloge ne bodo popolne, bodo pozvani k dopolnitvi, vendar bo njihova vloga na novo uvrščena na seznam popolnih vlog, upoštevaje datum prejete dopolnitve. Vloge, ki ne bodo v roku dopolnjene, se zavržejo.


Prosilci bodo o odločitvi Uprave sklada pisno obveščeni v roku 8 dni, od (s tem razpisom) določenega roka obravnave. Razpisna dokumentacija je dosegljiva na skladu in spletnem naslovu www.nova-gorica.si, pod rubriko aktualni razpisi ali na www.sempeter-vrtojba.si, pod rubriko razpisi, pozivi in naznanila. Informacije v zvezi z razpisom lahko dobijo prosilci: na sedežu sklada ali po telefonu 05 33 50 173, 05 33 50 158, 05 33 50 105.

Oglejte si tudi