Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

OK Fužinar v izjemno pomembni tekmi slavil s 3 : 0

Odbojkarji Fužinarja so po slabem začetku v zeleni skupini in številnimi težavami s poškodbami ujeli pravo formo ter na domačem parketu v telovadnici OŠ Prežihovega Voranca na Ravnah z odlično igro premagali GO Volley.

Zmaga je bila povsem zaslužena, saj so domači prikazali zelo dobro igro in povsem nadigrali goste iz Nove Gorice, ki jih trenira bivši odbojkar Fužinarja Jasmin Čuturič. Po nekaj zaporednih slabih predstavah je ekipa Fužinarja v tej tekmi prikazala odlično igro.

V prvem nizu so večino dela opravili z dobrim servisom, zato so prvi niz dobili s 25 : 11. V drugem nizu pa je GO Volley izboljšal svojo igro in navijači ter številni gledalci so spremljali izenačen dvoboj. Ampak le do izida
21 : 19, potem je ekipa Fužinarja spet zaigrala, kot se za končnico spodobi, in povedla z 2 : 0. Niz se je končal s 25 : 20.

V letošnji sezoni je ekipa Fužinarja kar nekajkrat zapravila vodstvo z 2 : 0, k sreči pa se je na teh tekmah tudi nekaj naučila. Kljub začetnemu vodstvu GO Volleya s 4 : 1, so se domači hitro prebudili in povedli že do prvega tehničnega odmora. Tudi po tem so držali vajeti igre v svojih rokah in tekmo izkušeno pripeljali do konca in povsem zasluženo slavili s 3 : 0. Rezultat tretjega je bil enak rezultatu drugega niza, 25: 20.

Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Bojana Mlakarja nastopili: Samo Stravnik, Mitja Jež, Nace Lednik, Peter Šavc, Andraž Podstenšek, Matej Tomaž, Jure Jež, Galin Nikolov, Peter Bedrač, Denis Valentan, Rok Abraham, Blaž Libnik in David Čuk.

Oglejte si tudi