Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

12. Ravensko kolesarjenje

12. Ravensko kolesarjenje je minuli vikend, kljub poprejšnjem obilnem deževju, potekalo v suhem in za kolesarjenje primernem vremenu. »Mogoče se je kdo ustrašil in raje ostal raje, 50 neustrašnih pa se nas je vseeno zbralo. Število sicer ni rekordno, vendar ni daleč od tega,« so povedali udeleženci.

 

Predvsem je prišlo veliko število mladih kolesarjev, polovica sodelujočih je bila namreč najstnikov, tako da se za prihodnost koroškega kolesarjenja ni potrebno bati. Večina kolesarjev je izbrala dolgo, 30 km traso. Kolesarili so na Janeče, na Navrški vrh, v Podkraj, na Šrotnek in na Ivarčko jezero, potem pa še na Poštarski dom, nazaj do Kotelj in še enkrat na Navrški vrh, na koncu pa je sledil še spust na Čečovje in zaključek pri Športnem centru Ravne na Koroškem.

 

Vsi kolesarji in kolesarke so uspešno prekolesarili progo, padcev in poškodb ni bilo, kar je najpomembnejše. Na cilju sta jih pričakala malica in napitek.

 

Organizator Kolesarski klub Ravne se zahvaljuje rekreativcem in vsem sodelujočim. Velika zahvala gre tudi sponzorju Medikem, ki jih je že tradicionalno podprl in omogočil izvedbo prireditve. Vsem pa kličejo: »Nasvidenje drugo leto!«

Oglejte si tudi