Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
19°C
10°C
Oceni objavo

GOZDNO GOJITVENA DELA ZA OHRANITEV KVALITETE VAŠEGA GOZDA TER KOT PRILOŽNOST ZA ZASLUŽEK IN ZAPOSLITEV

Vabljni na dvo dnevno izobraževanje in usposabljanje.

Kje: Osnovna šola Predoslje, Predoslje 17A, 4000 Kranj (Teoretično izobraževanje) ter gozdovi v okolici Preddvora, zbor na parkirišču pri trgovskem centru Mercator v središču Preddvora (Praktični prikaz).

Kdaj: 22.04.2015 ob 15:00 (Teoretično izobraževanje) ter 23.04.2015 ob 16.00 (Praktični prikaz).
Organizator:  Center za trajnostni razvoj podeželje Kranj.


Cena vstopnice: Brezplačno.

V okviru programa Podeželsko razvojno jedro Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije – Območna enota Kranj organizira 2-dnevno izobraževanje in usposabljanje s področja gozdno gojitvenih del.

Predavatelj iz Srednje gozdarske in lesarske šole Postojna bo tekom 5-urnega teoretičnega izobraževanja ter praktičnega prikaza v gozdu udeležencem predstavil  glavne cilje in tehnike gozdno-gojiteljskih del, dovolj priložnost pa bo tudi za vsa vprašanja, ki se vam porajajo pri gospodarjenju z gozdovi. Seznanili se boste tudi s programi aktivne politike zaposlovanja, ki omogočajo sofinanciranja pridobitve nacionalne poklicne kvalifikacije, med katerimi je tudi poklic gozdar gojitelj/gojiteljica.

Delavnica bo še posebno zanimiva za lastnike gozdov in vse ki iščete znanja za dodatni zaslužek in (samo)zaposlitev na podeželju. Pritegnila pa bo tudi vse druge, ki jih zanima tematika gospodarjenja z gozdovi .

Udeležba na dogodku je brezplačna, prednosti pri prijavi imajo udeleženci iz osrednje Gorenjske, obvezna pa je prijava do torka, 21. aprila. Več na tel: 040 303 752, 04 257 88 28, uros.brankovic@ctrp-kranj.si  in  www.ctrp-kranj.si.  

 

Oglejte si tudi