Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

ŠPORTNO POLETJE 2016

 Mladinski center Litija pripravlja zanimiv počitniški program športnih aktivnosti mladino in otroke. Izvajamo ga prav vsak dan počitnic  med tednom - v dopoldanskem času predvsem igranje tenisa, ob torkih pa tudi drugih športov; popoldne pa tenis, košarka, nogomet in odbojka za starejše od 15 let. Vsak četrtek organiziramo kopalni izlet. Ta je edini plačljiv, pa še to po polovični ceni.

Vse športne aktivnosti so brezplačne, razen kopanja v Atlantisu. Cena kopalnega izleta je 8€ za mlajše od 12 let in 10 € za starejše od 12 let, cena vključuje prevoz, vstopnino in animacijo. Kupone za igranje tenisa prevzamete v MC-ju ali KLIŠE-ju. Program bo potekal do 31.8.2016.

 

Novosti letošnjega Športnega poletja:

-          športni program v Gabrovki ob ponedeljkih od 9.00 do 12.00,

-          karte s popustom za TERMALNI PARK AQUALUNA,

-          z MC-jem V HRIBE - na Kamniško sedlo, 29.7. in Golico, 26.8..

 

Vse informacije na Facebook strani Mladinskega centra Litija, mc-litija.si in v zloženki s počitniškim programom. Lahko nam pišete na info@mc-litija.si ali pokličete na 051 443 410.

 

Dnevni center MC Litija je med počitnicami odprt od 12.00 do 21.00 od ponedeljka do petka.

 

Program omogoča Fundacija za šport Slovenije.

 

Izvajamo ga v sodelovanju s partnerji: KLIŠE – Klub litijskih in šmarskih študentov, Za zdravje mladih,  DPM Litija, Zavod Movit, Urad Republike Slovenije za mladino, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, Občina Litija.

 

Počitnice v Litiji so zanimive, pridružite se nam.

Oglejte si tudi