Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

BISERNOPOROČENCA MARINIČ IN PUKLAVEC

Župan občine Križevci mag. Branko Belec je v torek 18. oktobra 2016 na domu obiskal zakonca Marinič iz Ključarovcev in zakonca Puklavec iz Križevcev, ki sta v letošnjem letu praznovala visok jubilej, šestdeset let od sklenitve zakonske zveze.
Oba para sta si obljubila večno zvestobo in izrekla da v letu 1956. 
Župan je paroma ob visokem življenjskem jubileju čestital in jima zaželel obilo zdravlja tudi v prihodnje, skupaj pa so prehodili tudi spomine na skupaj prehojeno pot.
Marija in Emil Marinič se najbolj veselita trenutkov, ko ju obiščejo njuni otroci ter vnuki in pravnuki. Ob visokem jubileju skupnega življenja so jima pripravili tudi slovesnost. Zakonca skrbno gospodinjita in skrbita za vrt.
Tudi Julijana in Branko Puklavec sta skrbna gospodarja, ki prav tako obdelujeta vrt in sta spretna v kuhinji. Ker se je gospa Julijana pred tremi meseci poškodovala in težje hodi, ji neizmerno pomoč pri vseh življenjskih opravilih nudi mož Branko.
Življenjska pot obeh bisernoporočnih parov je bila vseskozi povezana s pridnostjo in delom, v odnosu med zakonci je opaziti veliko spoštovanja in zaupanja, predvsem pa sreče.
Bisernoporočencema sta čestitali tudi predsednica Društva upokojencev Milica Hamler in svetnica občinskega sveta občine Križevci Frančiška Rakuša.

Oglejte si tudi