Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

V poletni šoli na OŠ Kanal učili angleški učitelji

30 ur angleščine?

V enem tednu??

Plačati moram???

Med poletnimi počitnicami?!

Ja, prosim!

 

Predzadnji teden v avgustu se je 29 učencev iz Kanala, pet iz Tolmina, trije iz Kobarida, dva z Mosta na Soči in dva iz Deskel udeležilo poletne šole angleščine v izvedbi britanske organizacije English in Action.

Letos smo šolo organizirali prvič in zato k udeležbi povabili tudi učence z drugih šol. Udeležence smo na podlagi njihovega predhodnega znanja razdelili v tri skupine, trije britanski učitelji, vsi izobraženi profesorji angleščine, pa so zanje pripravili program v skladu z našimi navodili. Naš cilj je bil, da v tem tednu uporabijo čim več znanja, ki ga iz tujega jezika že imajo. Udeleženci so tako večino časa govorili v tujem jeziku in v njem ustvarjali različne izdelke, ob koncu tedna pa so se staršem in učiteljem naše šole predstavili na zaključni prireditvi.

Izvedba tečaja je predvsem posledica dobrega sodelovanja med šolo in starši, saj so nas o takšnih dejavnostih na drugih šolah obvestili starši lanskoletnih sedmošolcev in izrazili željo, da bi to izvedli tudi pri nas. Večina udeležencev je bila s poletno šolo angleščine zelo zadovoljna in si jo naslednje leto želi spet obiskati.

Koordinatorka Barbara Kragelj Jerič, prof. angleščine

 

Oglejte si tudi