Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Končno v rokah našega člana društva

Eno izmed prostovoljskih plaket OKS-ZŠZ je za uspešno in odmevno prostovoljno delo na področju strelstva prejel Henrik Valentinčič iz Deskel.
OKS-ZŠZ je na prireditvi v Kristalni palači (BTC City v Ljubljani) podelil izbranim ekipam in posameznikom 22 malih statev za športne dosežke ter 3 prostovoljske plamenice, 2 častni listini in 3 prostovoljske plakete.

Delčki iz predstavitve in obrazložitve (po zapisu Simeona Gönca, generalnega sekretarja SZS):

"Naš neumorni in nepogrešljivi strelski delavec Henrik je eden izmed najbolj aktivnih strelskih prostovoljcev v Sloveniji. Je član Predsedstva Strelske zveze Slovenije, predsednik Strokovnega sveta SZS, predsednik Komisije za organizacijo, kadre in promocijo ter Registracijske komisije SZS, član Nadzornega odbora Strelske zveze Zahodne regije in dolgoletni predsednik Strelskega društva "SALONIT" ANHOVO.

Leta 2004 je kot odličen računalniški poznavalec vzpostavil informacijski sistem SZS, bazo s podatki o registracijah tekmovalcev in strokovnih delavcev SZS, ki jo sproti izboljšuje ter kroji po meri različnih uporabnikov v SZS in nazadnje tudi OKS-ZŠZ. Poleg tega, da še vedno tekmuje, tudi sodeluje pri vodenju različnih strelskih tekmovanj na društveni, regijski, nacionalni in mednarodni ravni.

Nazadnje je Henrik zelo prijeten in pozitiven človek z veliko življenjske energije, njegova dejanja pa odlikujejo visoki moralni in etični standardi. Vedno je pripravljen priskočiti na pomoč vsakomur, ki to potrebuje, in ne pričakuje ničesar v zameno. Tudi in predvsem s Henrikovo veliko angažiranostjo v strelskem športu je SZS v zadnjih 10 letih organizacijsko precej napredovala in se je v veliko zadovoljstvo vseh njenih deležnikov pripravljena in sposobna soočiti z novimi izzivi razvoja strelskega športa v Sloveniji."

 

Čestitkam se člani pridružujemo z željo, da bi še naprej žel uspehe in ostal tak, kot ga poznamo.

Strelsko društvo "SALONIT" ANHOVO

 

 

Oglejte si tudi