Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Uspešno zaključen "Dupleški dan nogometa"

Za nami je že 5. dupleški dan nogometa, ki ga NK Duplek po vzoru zadnjih let, uspešno izpeljal tudi letos, in sicer v soboto 20.6. in nedeljo 21.6.2015.

 

Prireditev je  namenjena predvsem mladim nogometašem in tudi tistim, ki jim je šport pri srcu. Teh je zadnja leta vedno več in tudi letos se lahko pohvalimo, da se obisk našega dneva nogometa povečuje. 

 

Sobotni dan je kljub muhastemu vremenu odlično uspel. Videli smo več kot 20 ekip različnih starostnih skupin. Izpeljali smo uspešno turnirje selekcij U7, U9, U11 in U13. Čudovit pa je bil pogled na skoraj 200 mladih nogometašev, ki so prišli v naš kraj in se ob koncu prireditve veselili zasluženih priznanj. Seveda pa kot na vsakem tekmovanju, smo tudi mi najboljšim trem ekipam v vsaki kategoriji podelili pokale za osvojena mesta. Kar nekaj pokalov je ostalo tudi doma, saj so mladi nogometaši NK Duplek bili v vseh kategorijah zelo uspešni. 

 

Drugi dan prireditve je potekal v nedeljo ob lepšem vremenu kot je bilo v soboto, tako se je še enkrat zbrala velika množica obiskovalcev. Prvi so se na prireditvi predstavili mladinci našega kluba, ki so odigrali tekmo z vrstniki iz Malečnika. Sledilo je srečanje Županove ekipe proti slovenski reprezentanci vinarjev, za zaključek dvodnevnega programa pa je sledilo srečanje članov NK Duplek  proti nogometašem NK Ajdas Lenart, ki igrajo v 3.SNL.

 

Tudi člani so bili uspešni in po vodstvu z 2:0 na koncu iztržili neodločen rezultat 2:2 proti ekipi iz tretje lige, ter s tem dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z ekipami iz višjega ranga tekmovanja.


Nogometaši smo zelo ponosni in hkrati veseli, da prireditev iz leta v leto raste in veselimo se že Dupleškega dneva nogometa 2016!

 

Športni pozdrav,

NK Duplek

Oglejte si tudi