Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Novo na točki VEM

Na Upravni enoti Radovljica že šesto leto deluje točka VEM – Vse na enem mestu, ki tako bodočim kot že registriranim podjetnikom omogoča hitrejše urejanje postopkov

Gre za postopke, kot so: registracije s.p. in enostavnih d.o.o., prijavo sprememb v poslovnem registru, izbris podjetnika iz poslovnega registra, prijavo davčnih podatkov, oddajo zahtevka za izdajo identifikacijske številke za DDV, prijave v obvezna socialna zavarovanja, pridobitev obrtnega dovoljenja, prijavo prostega delovnega mesta, pooblaščanje oseb za delo s sistemom e-VEM, priglasitev osebnega dopolnilnega dela in informacije v zvezi s pogoji za izvajanje dejavnosti sobodajalca.

 

Na UE Radovljica smo ponosni, da se med UE v Sloveniji po obisku VEM točke uvrščamo med bolj obiskane, zato želimo v skladu z našo vizijo strankam nuditi čim več informacij na enem mestu in se jim v okviru svojih zmožnosti čim bolj prilagoditi. V sklopu dejavnosti, ki jih na UE Radovljica izvajamo z namenom olajšanja izvedbe postopkov na točki VEM, smo za vse bodoče in že registrirane podjetnike uvedli svetovalne ure, ki bodo potekale ob torkih med 8. in 12. uro na točki VEM – soba 1, v pritličju stavbe UE Radovljica.

 

Namen svetovalnih ur na točki VEM je bodočim pa tudi že registriranim podjetnikom ponuditi možnost podrobnejšega svetovanja v povezavi s prej omenjenimi postopki, ki jih na točki VEM lahko opravijo.

Zaradi lažjega izvajanje svetovanja Vas prosimo, da se pred obiskom naročite po tel. št. 04 5371 626 oz. 04 5371 609, in sicer v ponedeljek, torek in četrtek med 7. in 15. uro, v sredo med 7. in 17. uro in v petek med 7. in 13. uro ali po elektronski pošti ue.radovljica@gov.si.

 

 

mag. Maja Antonič, načelnica UE Radovljica

Oglejte si tudi