Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
12°C
2°C
Oceni objavo

Pogled v leto nazaj in naprej – PGD Reber

Člani PGD Reber smo na letnem občnem zboru pregledali aktivnosti v minulem letu, ki jih ni bilo malo in si začrtali nove cilje za leto 2016.
Člani PGD Reber smo se v nedeljo 7.2.2015 zbrali na letnem občnem zboru v gasilskem domu na Rebri.

V poročilu za preteklo leto in programu dela za leto 2016 sta predsednik PGD Reber Janez Papež in poveljnik Janez Krese predstavila aktivno delo društva v minulem letu.
Leto 2015 je bilo zaznamovano z uspešnimi pripravami in odličinimi rezultati na različnih tekmovanjih. Mladina se je prvič spoznavala z disciplinami, ki so bile za nas povsem nove. Udeležili smo se Kviza gasilske mladine in Gasilske orientacije in pokazali odlično znanje ter sodelovali tudi na državni ravni.

Velik poudarek je bil tudi na izobraževanju in usposabljanju gasilcev ter sodelovanju na gasilskih vajah. Zagotavljali smo dobro požarno preventivo in leto preživeli brez intervencij. V društvu smo v svoje vrste sprejeli tudi 6 novih članov in s priznanji nagradili najbolj zaslužne.

Zbrane člane so nagovorili tudi župan Franc Škufca, predstavnik GZ Novo mesto Milan Pajk ter predstavnik OGP Žužemberk Aleš Repar, ki so pohvalili našo dejavnost ter nam zaželeli dobro delo tudi v bodoče.
Po uradnem delu je sledila še pogostitev in prijetno druženje.

Oglejte si tudi