Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Predbožični otroški koncert 2017 na Stranicah že tradicionalno

Za konec leta 2017 je organizacijski odbor Turistično olepševalnega društva Stranice organiziral v domu krajanov Stranice Predbožični otroški koncert. Oder so krasili prelepi okraski v obliki snežink kakor tudi snežak, ki je nepremično zrl v množico obiskovalcev polne dvorane.

Skozi celoten program so bili v dogajanje vpleti kdaj pa kdaj s strani nagajive Škratke začarana voditeljica koncerta in Božiček. Otroci vrtca so ob podpori vzgojiteljic prikazali izvirne plesne točke, ki so jih obiskovalci nagrajevali z močnimi aplavzi. Otroški pevski zbor osnovne šole pa je obiskovalce popeljal v božično domišljijo. Mladostna plesna skupina Jaydance je bila prava paša za oči. Dogodek so popestrile tri osnovnošolke z talentiranim pevskim nastopom. Gledalci so lahko uživali v prelepo izvedenih melodijah potencialnega narodno zabavnega ansambla Posluh iz Vitanja. Presenečenje večera je bil nastop Adija Smolarja, ki je sestavil nekajminutni poučno zabaven program za otroke in za odrasle. Otroci so ga vseskozi spremljali s petjem in energičnimi plesi. K pevskim vižam so se priključili tudi odrasli. Številne bogate nagrade za družine, ki so jih na osnovi žreba podeljevali Božiček, Škratka in voditeljica, so bile poseben dodatek koncerta. Na koncu sta Božiček in Škratka otrokom podarjala božična darila. Le te so prejeli tudi nekateri odrasli, ki so bili med letom pridni. Članice TOD so v avli dvorane pogostile obiskovalce s sladicami in napitki.

Člani upravnega odbora Turistično olepševalnega društva Stranice se vsem nastopajočim iskreno zahvaljujemo za izvedbo koncerta. Iskrena hvala vsem donatorjem in sponzorjem, saj brez njihove podpore koncerta ne bi bilo mogoče izpeljati v takšnem obsegu.

Upravni odbor TOD želi vsem članom TOD, podpornim članom TOD, krajanom Stranic, članom vseh društev v KS Stranice ter vsem krajanom sosednjih občin vesel Božič in SREČNO LETO 2018.

Oglejte si tudi